social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπαρμπολούτσι: Ιστορική ομάδα η Κόρινθος, στόχος η Γ' Εθνική!

Μπαρμπολούτσι: Ιστορική ομάδα η Κόρινθος, στόχος η Γ' Εθνική!

Μετά το ρεπό της πρεμιέρας στη διαδικασία των μπαράζ για την άνοδο από τα τοπικά πρωταθλήματα στη Γ' Εθνική, ο ΠΑΣ Κόρινθος θα υποδεχθεί την Τετάρτη (17/5) τον Περαμαϊκό με σκοπό ένα θετικό ξεκίνημα.

Ο Ανδρέας Μπαρμπολούτσι μίλησε στο Soccerlive, με αφορμή την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία, για την προσπάθεια που γίνεται στην ιστορική ομάδα, υπογραμμίζοντας ότι μοναδικός στόχος είναι η άνοδος.

«Η Κόρινθος είναι πολύ ιστορική ομάδα, στόχος μας είναι η Γ' Εθνική! Γι' αυτό τον λόγο έχει χτιστεί η ομάδα και γι' αυτό πήρα κι εγώ την απόφαση να βοηθήσουμε όσο μπορούμε για να υλοποιήσουμε τον στόχο. Είναι καλό που είχαμε ρεπό την πρώτη αγωνιστική γιατί έτσι μου δόθηκε και η ευκαιρία να περάσω κάποια πράγματα στους παίκτες, όσο αυτό ήταν εφικτό στις λίγες μέρες που μεσολάβησαν, προκειμένου να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται» σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε: «Είναι πολύ δυνατή ομάδα ο Περαμαϊκός, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου μας. Έχω εικόνα και για τις άλλες ομάδες και πιστεύω ότι θα γίνουν πολύ καλά και αμφίρροπα παιχνίδια».

Στον επίλογό του, σε σχέση με τη συνεργασία του με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα τεχνικού διευθυντή, ο Α. Μπαρμπολούτσι σημείωσε: «Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Τζαναβάρα, τον οποίο γνωρίζω χρόνια. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να δώσουμε ό,τι καλύτερο για να τα καταφέρει η ομάδα».

 


Σχετικά άρθρα

Περαμαϊκός: Ο Μ. Μυτακίδης των Active Member στις Δημόσιες Σχέσεις!

Οδεύει προς 6/10 το Αχαρναϊκός-Κηφισιά

Συγχαρητήρια από Μοσχάτο στους πρωταθλητές - «Ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς βάλλεται πανταχόθεν»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35