social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαντζούνης: Αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά μπράβο!

Μαντζούνης: Αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά μπράβο!

Δεν έχει πάψει όλη τη σεζόν να εκφράζει την ικανοποίησή του για τους ποδοσφαιριστές του ο Ανδρέας Μαντζούνης και δεν απέφυγε να το κάνει και τώρα!

Στην επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του, ο προπονητής του Ηλυσιακού τόνισε ότι αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες του για τη νίκη τους στην «εχθρική Σύρο».

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για την τεράστια νίκη που κάναμε στη Σύρο, επειδή συναντήσαμε πολύ εχθρικό κλίμα και έναν ανεκδιήγητο διαιτητή, ο οποίος μας αδίκησε κατάφωρα. Αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά μπράβο! Λυπούμαστε πολύ, αλλά δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε τη Σύρο για τη φιλοξενία» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Την Τετάρτη (24/5) η ομάδα του Ζωγράφου θα φιλοξενηθεί στη Μυτιλήνη από τον Αετό Λουτρών και με νίκη θα «σφραγίσει» το ένα από τα τρία εισιτήρια ανόδου. Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε: «Είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, σε μία δύσκολη έδρα με μία καλή ομάδα, από τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει και από τα βίντεο που έχουμε δει. Ο βαθμός δυσκολίας είναι πάρα πολύ μεγάλος. Είμαστε πολύ κοντά στον στόχο μας, θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα ολόκληρη τη σεζόν και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε αυτό που θέλουμε όλοι, δηλαδή να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να κλειδώσουμε την άνοδο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35