social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιδανικό ξεκίνημα το Χαϊδάρι, 2-0 τον Απόλλωνα Ποντίων Ασπροπύργου!

Ιδανικό ξεκίνημα το Χαϊδάρι, 2-0 τον Απόλλωνα Ποντίων Ασπροπύργου!

Ύστερα από ένα ενενηντάλεπτο επιπέδου... Γ' Εθνικής στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης», το Χαϊδάρι πήρε μεγάλη νίκη με 2-0 απέναντι στον Απόλλωνα Ποντίων Ασπροπύργου και έκανε το ιδανικό ξεκίνημα, μέσα από τον 7ο όμιλο, στα μπαράζ ανόδου με προορισμό τη Γ' Εθνική.

Σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν περισσότεροι από 600 φιλάθλους των δύο ομάδων και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, οι κυανέρυθροι πήραν το «τρίποντο» χάρη σε δύο γκολ στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης και απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε πολύ καλή παρουσία και διεκδίκησε επάξια ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η αναμέτρηση χαρακτηρίστηκε από τον γρήγορο ρυθμό, τις εκατέρωθεν ευκαιρίες για γκολ μπροστά από τις δύο εστίες, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και τις πολλές δυνατές μονομαχίες.

H πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 6', όταν ο Μάκρας έπιασε φοβερή γυριστή κεφαλιά και ο γκολκίπερ Μαβίδης εκτινάχθηκε για να αποκρούσει σωτήρια. Στο 11' ο Απόλλων «άγγιξε» το γκολ, όταν ο Αθανασιάδης μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι στο πλασέ που επιχείρησε.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων ήταν... διπλή και καταγράφηκε στο 48'! Σε γύρισμα του Γιαννακόπουλου ο Μάκρας πλάσαρε από κοντά με τον Μαβίδη να «χαστουκίζει» την μπάλα και στη συνέχεια της φάσης τον Γκρέμπι να πλασάρει από τη γραμμή της μικρής περιοχής και τον γκολκίπερ του Απόλλωνα να αποκρούει ξανά, δεχόμενος τα εύσημα από τους συμπαίκτες του!

Ο Απόλλων «απάντησε» στο 52', όταν ο Γκαβζίδης έκανε το γύρισμα, ο Κουσίδης βρέθηκε απέναντι στον Καλαματιανό, ο οποίος όμως απέκρουσε το πλασέ του με υπερένταση! Στη συνέχεια της φάσης, το δυνατό σουτ του Αθανασιάδη έφυγε πάνω από τα δοκάρια! Στο επόμενο λεπτό (53') ο Καλαματιανός απέκρουσε με γροθιές το σουτ του Αθανασιάδη και στην επόμενη φάση ο Τσουτσάνης πλάσαρε πάνω από την εστία!

Στο 60' ο Γκρέμπι έκανε την παράλληλη σέντρα, από την αριστερή πλευρά ο Γιαννακόπουλος έπιασε το ευθύβολο σουτ, στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, στο 64' ο Φραγκόπουλος σούταρε μόλις άουτ και στο επόμενο λεπτό (65') ο Τσουτσάνης πλάσαρε άουτ από την «καρδιά» της άμυνας!

Οι Χαϊδαριώτες ευτύχησαν να προηγηθούν στο 67', όταν ο Γιαννακόπουλος ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του από την αριστερή πτέρυγα, επιχείρησε τη σέντρα και ο Πουλεκίδης έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας του, στην προσπάθειά του να απομακρύνει με κεφαλιά (1-0! Τρία λεπτά μετά (70') ο Απόλλων έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία! Από θέση λίγο έξω από τη μικρή περιοχή και αμαρκάριστος ο Τσουτσάνης πλάσαρε άτσαλα και έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, μετά το γύρισμα του Καψή!

Στο 74' καταγράφηκε η φάση που ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων, όταν ο Γιαννακόπουλος έφυγε στην αντεπίθεση, κέρδισε την πρώτη μονομαχία, μπήκε στην περιοχή και ενώ ήταν έτοιμος να σουτάρει, δέχθηκε το μαρκάρισμα του Πουρουσίδη που έπεσε πάνω του, με τον διαιτητή Φωστέρη -που υπέπεσε σε πολλά λάθη- να αφήνει το ματς να συνεχιστεί!

Το Χαϊδάρι «σφράγισε» το «τρίποντο» στο 85' με σκόρερ τον Παληγεώργο! Έχοντας έρθει από τον πάγκο λίγα λεπτά πριν, ο χαρισματικός εξτρέμ συνέκλινε προς τον άξονα, επιχείρησε κάθετη πάσα που δεν πέρασε, έγινε πάλι αποδέκτης της μπάλας και με αριστερό σουτ από διαγώνια θέση νίκησε τον Μαβίδη για το 2-0!

Στον χρόνο που απέμενε δεν άλλαξε κάτι και, έτσι, το Χαϊδάρι πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη!

Διαιτητές: Φωστέρης, Τσελεπίδης-Τσέλιος (Ανατ. Αττικής)

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Χλωρός): Καλαματιανός, Τζανιδάκης (46' Καμπεράι), Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπιταξής, Τσιούλος, Γιαννακόπουλος, Κατσάρας (61' Αντωνόπουλος), Μάκρας (61' Βλαχόπουλος), Αποστολόπουλος (84' λ.τρ. Παληγεώργος), Γκρέμπι

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΣΠΡ. (Γιώργος Αδάκτυλος): Μαβίδης, Καψής, Φραγκόπουλος, Πουλεκίδης (72' Πουρουσίδης), Κομιώτης, Κουρούμα, Τσουτσάνης (89' Παπακωνσταντίνου), Ν. Παπαδόπουλος (72' Πετσίτης), Γκαβζίδης, Κουσίδης, Αθανασιάδης.

 

 


Σχετικά άρθρα

Σωματεία Χαϊδαρίου: Θέλουμε τον Δήμο μπροστά στην αναβάθμιση του αθλητισμού της πόλης

Πατάει γήπεδο (και πάλι) ο Σκυριώτης στο Χαϊδάρι

Νέα ατυχία στον Απόλλωνα: Νοκ άουτ και ο Νίκας!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35