social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη ελπίδας η Ελλάς Σύρου, «βράζουν» στον Αετό Λουτρών (1-0)

Νίκη ελπίδας η Ελλάς Σύρου, «βράζουν» στον Αετό Λουτρών (1-0)

Η «ναυμαχία» της 4ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο των μπαράζ ανόδου με στόχο τη Γ' Εθνική ανέδειξε νικήτρια την Ελλάδα Σύρου.

Η πρωταθλήτρια Κυκλάδων λύγισε με 1-0 τον Αετό Λουτρών και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη διαδικασία, που αποτελεί και νίκη ελπίδας ενόψει της συνέχειας και της μάχης που θα γίνει για ένα από τα τρία «χρυσά» εισιτήρια. Το γκολ της νίκης σημείωσε στο 83ο λεπτό ο Παυλόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ρηγούτσος. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον πρωταθλητή Λέσβου «βράζουν» με τη διαιτησία, πέρα βέβαια από τις συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο της Σύρου.

Οι άνθρωποι της φιλοξενούμενης ομάδας χαρακτηρίζουν ανύπαρκτο το πέναλτι που υποδείχθηκε από τον Γιαπιτζόγλου, πιθανόν με την... προτροπή του πρώτου του βοηθού, Μαυρομάτη, ενώ σημειώνουν ότι δύο λεπτά νωρίτερα δεν είχε υποδειχθεί ένα οφθαλμοφανές σε ανατροπή του Μιχαλάκη από αντίπαλο αμυντικό. Σημειώνεται, επίσης, ότι στο 23ο λεπτό ο Βλαστέλλης είχε δοκάρι με δυνατό σουτ.

Διαιτητές: Γιαπιτζόγλου, Μαυρομάτης-Θωμόπουλος (Δυτικής Αττικής)

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Λάλάς, Παράβαλος (90' Μάιπας), Κολλιάκος, Οικονομόπουλος, Μπακατσέλος, Έντσεφ (56' Μανουδάκης), Ογκνιάνοφ (77' Ρηγούτσος), Παυλόπουλος, Σκούπρα, Περιάλης

ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ (Θεαγένης Διονυσάτος): Κουμπας, Καλαφάτης, Μπάρκας (46' λ.τρ. Ν. Μωϋσίδης), Κριπιντήρης, Πιπερας, Τσομπανέλλης, Βλαστέλλης (70' Κουνιάρης), Μιχαλάκης, Σεφουλάι, Ι. Μωϋσίδης (84' Σιβρής), Αγριμάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35