social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μικτές Κ14: Προκρίθηκε στον τελικό η Αθήνα!

Μικτές Κ14: Προκρίθηκε στον τελικό η Αθήνα!

Άλλη μία σπουδαία επιτυχία σημείωσε η ΕΠΣ Αθηνών στην ηλικιακή κατηγορία Κ14 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής και, πλέον, έχει μπροστά της άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του τροπαίου!

Σε νοκ άουτ αναμέτρηση με την ΕΠΣ Δωδεκανήσου για την ημιτελική φάση, η ομάδα του Δ. Κωνσταντόπουλου επικράτησε με 1-0 στο γήπεδο της Βούλας χάρη σε γκολ του Ποντίκη στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΕΠΣ Μακεδονίας-ΕΠΣ Αρκαδίας, που θα τεθούν αντιμέτωπες την Τρίτη στις Λιβανάτες!

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο εικοσάλεπτο οι νησιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν για το γκολ και, μάλιστα, το «άγγιξαν» σε δύο περιπτώσεις. Στο 23' ο Κρητικός σούταρε από πλάγια θέση, όμως ο Βαζιντάκης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ, ενώ στο 26' ο Κυριόπουλος εκτέλεσε φάουλ, με τον γκολκίπερ της Αθήνας να εκτινάσσεται και με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού να αποσοβεί το μοιραίο. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 50ο λεπτό, η ομάδα της Δωδεκανήσου ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Φούτρη, με τον διαιτητή Λαθύρη να αφήνει το ματς να εξελιχθεί, ξεσηκώνοντας έντονες διαμαρτυρίες. Με την πάροδο του χρόνου η Αθήνα ισορρόπησε και, σταδιακά, πήρε τα ηνία του αγώνα, δημιουργώντας κι εκείνη ορισμένες ευκαιρίες για γκολ. Ωστόσο, πάλι οι νησιώτες απείλησαν, αφού στο 76ο λεπτό είδαν την μπάλα να «τραντάζει» το οριζόντιο δοκάρι από το αριστερό σουτ του Ισκά. Εξαιτίας ενός τραυματισμού του γκολκίπερ Κουλούρη, ο Πειραιώτης ρέφερι κράτησε πολλά λεπτά καθυστερήσεων. Στο ένατο από αυτά, στο 89', η Αθήνα έφυγε σε γρήγορη αντεπίθεση μετά από εκτέλεση κόρνερ της αντιπάλου της, ο Μαρίνος πάσαρε στον Νοητάκη, εκείνος πέρασε κάθετη πάσα στο κέντρο της άμυνας και ο επερχόμενος Ποντίκης με άψογο πλασέ νίκησε τον Πλάτση, σημειώνοντας το γκολ της πρόκρισης για την ομάδα του!

Διαιτητές: Λαθύρης, Καρακελές-Παπαδάμ (Πειραιά)

ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (Γιώργος Τριχιάς): Κουλούρης (70' λ.τρ. Πλάτσης), Μάκρας, Μανωλάκης, Σαρηγιάννης, Κωστομοίρης, Αμπελάς, Χιώτης (60' Σώνο), Νικολάου, Κυριόπουλος, Ισκάς, Κρητικός

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Βαζιντάρης, Ορφανός, Φούτρης, Αρχοντίδης, Διαβάτης, Στεργιαρόπουλος, Γεωργίου (68' Θεοδωρακόπουλος), Αρμάος (41' Μαρίνος), Ποντίκης, Ζούμπος, Νοητάκης (91' Γιώτης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35