social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καβάσης: Κυριαρχήσαμε απόλυτα στο πιο κομβικό ματς

Καβάσης: Κυριαρχήσαμε απόλυτα στο πιο κομβικό ματς

Υψηλό βαθμό σημασίας είχε αποκτήσει κάπως ξαφνικά και ίσως... απρόβλεπτα το παιχνίδι με την ΑΕΡ Αφάντου στη Ρόδο για τον Αστέρα Βάρης.

Το άβολο πρόγραμμα, η ήττα της πρεμιέρας από τον Ηλυσιακό στο τελευταίο λεπτό και το ξέφρενο ξεκίνημα του αντιπάλου, είχαν δημιουργήσει στο κυανόλευκο «στρατόπεδο» ένα «πρέπει», το οποίο έκανε τη διαχείριση της ψυχολογίας να φαντάζει ακόμη πιο δύσκολη. Κι, όμως, η ομάδα του Γιώργου Καβάση κυριάρχησε απολύτως στον αγωνιστικό χώρο, έφτασε στη νίκη με το εντυπωσιακό 6-2 και κατάφερε να ανατρέψει τους συσχετισμούς ενόψει των τριών αγώνων που απομένουν. Βεβαίως, δεν έχει γίνει ακόμα τίποτε περισσότερο από ένα πρώτο βήμα, όπως σημειώνει στο Soccerlive ο νεαρός προπονητής.

«Νομίζω ότι ήταν το κομβικότερο ματς για εμάς, διότι όπως είχαν έρθει τα πράγματα και με τον τρόπο που είχε διαμορφωθεί η βαθμολογία μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, φτάσαμε την 4η αγωνιστική να παίζουμε χωρίς περιθώρια για ήττα απέναντι σε έναν από τους κύριους αντιπάλους μας στη μάχη της ανόδου, με δεδομένο ότι ήδη ο Ηλυσιακός έδειχνε πως θα είναι η πρώτη ομάδα που θα τα κατάφερνε. Μάλιστα, ο αντίπαλός μας είχε 9 βαθμούς, τον αντιμετωπίζαμε στην έδρα του, ενώ εμείς είχαμε 3 βαθμούς, χωρίς να έχει σημασία ότι είχαμε εκτίσει το ρεπό μας, αφού κάτι τέτοιο στην ψυχολογία παίζει πάντα ρόλο» σχολιάζει αρχικά και συνεχίζει: «Η νίκη αποτελούσε μονόδρομο και είναι ακόμη σπουδαιότερο το γεγονός ότι ήρθε με μεγάλο σκορ. Ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο το ματς, δεν αφήσαμε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο, σημειώσαμε έξι γκολ, μας ακυρώθηκαν άλλα δύο, ενώ είχαμε και έξι με επτά κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, θα μπορούσαμε πράγματι να έχουμε φτάσει σε πιο ευρεία νίκη. Απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, απλά θεωρώ ότι είχαμε διαβάσει καλά τις αδυναμίες του και ακολουθήσαμε στο απόλυτο το τακτικό μας πλάνο».

Στον επίλογό του και ενόψει της αναμέτρησης με τον Αετό Λουτρών στο δημοτικό στάδιο Βάρης την Τετάρτη (31/5), ο Γ. Καβάσης τονίζει: «Πετύχαμε το πρώτο βήμα για να επιστρέψουμε στην κατηγορία που θεωρώ ότι ανήκει η ομάδα. Ωστόσο, δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Υπάρχουν τρεις αγώνες μπροστά μας. Για να έχει αντίκρισμα η νίκη στη Ρόδο, είναι επιτακτική η νίκη και στο ματς της Τετάρτης».

 

 


Σχετικά άρθρα

«Διπλό» για τίτλο ο Αστέρας Βάρης στα Καλύβια (2-0 τον Σαρωνικό Αναβύσσου)

Δημητρόπουλος: Ο Αστέρας Βάρης είναι προτεραιότητα και οικογένεια! (vid)

Πάπιος: Να εκπροσωπήσουμε επάξια τον Αστέρα στην Γ' Εθνική

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35