social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαντζούνης: Στόχος μας η πρώτη θέση και να μην δεχθούμε γκολ

Μαντζούνης: Στόχος μας η πρώτη θέση και να μην δεχθούμε γκολ

Με τη νίκη του στη Μυτιλήνη απέναντι στον Αετό Λουτρών ο Ηλυσιακός «σφράγισε» το ένα από τα τρία εισιτήρια ανόδου στον 8ο όμιλο των μπαράζ των πρωταθλητών Ενώσεων.

Ωστόσο, δεν... επαναπαύεται στα έως τώρα επιτεύγματά του, αλλά εστιάζει στους επιμέρους στόχους του, όπως τους διατυπώνει ο Ανδρέας Μαντζούνης στο Soccerlive ενόψει του αυριανού (31/5) αγώνα με την ΑΕΡ Αφάντου στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου.

«Μπορεί να έχουμε καθαρίσει με την άνοδο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα είμαστε... χαλαροί αύριο. Θα παίξουμε για την πρώτη θέση και για να μην δεχθούμε γκολ» σημειώνει αρχικά ο έμπειρος προπονητής και συνεχίζει: «Δεν μας ξεγελά η ήττα με 6-2 από τον Αστέρα Βάρης γιατί τα γκολ προήλθαν από ατομικά λάθη. Πρόκειται για ομάδα με ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε παραπάνω κατηγορίες, με πολλή ποιότητα και πολλή εμπειρία. Το ματς είναι πολύ δύσκολο και θα πρέπει να καταθέσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο».

Όσο για το αν θεωρεί πως ο αντίπαλος θα προσεγγίσει το συγκεκριμένο ματς με διαφορετικό τρόπο, ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων υπογραμμίζει: «Θα είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι διότι λογικά αποκλείεται να παίξουν με τον ίδιο τρόπο. Βολεύονται με την ισοπαλία, οπότε μπορεί να βρούμε απέναντί μας μία συμπαγή ομάδα που θα μας περιμένει στο μισό. Νομίζω πως θα έχει διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με το ματς με τη Βάρη».

Τέλος, ο Α. Μαντζούνης προσθέτει: «Αύριο έχουμε και τη φιέστα μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο να μας χειροκροτήσει. Ήδη τον ευχαριστούμε για όλα αυτά που έχουν κάνει για την ομάδα μέχρι τώρα».

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35