social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αδάκτυλος: Στο Χαϊδάρι δείξαμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τέτοιων αγώνων

Αδάκτυλος: Στο Χαϊδάρι δείξαμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τέτοιων αγώνων

Ίσως να είναι ο Απόλλων Ποντίων η ομάδα με το πιο επιβαρυμένο πρόγραμμα επίσημων υποχρεώσεων τον τελευταίο μήνα μεταξύ εκείνων που διεκδικούν την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Οι συνεχείς αγωνιστικές προς το φινάλε του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΔΑ, το ξεκίνημα των μπαράζ την περασμένη Τετάρτη στο Χαϊδάρι και ο τελικός του Κυπέλλου κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων την Κυριακή, έχουν οξύνει την κόπωση των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι καλούνται αύριο (31/5) να καταβάλουν τον Γρανίτη (ΕΠΣ Χανίων) και την... κούραση για να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη στη διαδικασία. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Γιώργου Αδάκτυλου στο Soccerlive παραμονές της συνάντησης.

«Έχουμε έναν μεγάλο αντίπαλο και αυτός είναι η κούραση. Προερχόμαστε από ένα σερί αγώνων από Τετάρτη σε Κυριακή και είμαστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση αυτή. Μπορστά μας έχουμε τέσσερα παιχνίδια, που αντιστοιχούν σε τέσσερις τελικούς! Ξεκινάμε από αύριο, γνωρίζοντας ότι αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα και πρωταθλήτρια στον νομό της. Εκεί θα φανεί αν μπορούμε να ανταποκριθούμε στην κούραση και τις απαιτήσεις του αγώνα, αλλά και της διαδικασίας, γιατί -μην ξεχνάμε- είναι πρωτόγνωρη για εμας» σχολίασε ο έμπειρος προπονητής και συμπλήρωσε: «Έχουμε πλέον δείγμα από το ματς στο Χαϊδάρι, όπου η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική και να ανταποκριθεί στις δυσκολίες τέτοιων παιχνιδιών. Ελπίζουμε αύριο να τα καταφέρουμε! Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, θα έχουμε μαζί μας τον κόσμο, που είναι πολύ σημαντικός για εμάς».

 


Σχετικά άρθρα

Στις 15/7 Γενική Συνέλευση στον Απόλλωνα Ποντίων

Πρωταθλητής ΕΠΣΔΑ ο Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου!

Δύσκολα ο Απόλλων Ποντίων 3-1 τον γενναίο Αίαντα Παραλίας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35