social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτη νίκη ο Ατρόμητος Πειραιά, 1-0 το Χαϊδαρι

Πρώτη νίκη ο Ατρόμητος Πειραιά, 1-0 το Χαϊδαρι

Ένα γκολ από τα... αποδυτήρια αποδείχθηκε αρκετό για τον Ατρόμητο Πειραιά για να φτάσει στην πρώτη του νίκη στη διαδικασία των μπαράζ με φόντο την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Μπροστά σε μία κατάμεστη εξέδρα στο γήπεδο «Στ. Μελισσουργός» του Ρέντη, η ομάδα των Καμινίων επικράτησε με 1-0 του Χαϊδαρίου και αύξησε σημαντικά τις πιθανότητες να κάνει δικό της το ένα από τα τρία εισιτήρια στον 7ο όμιλο. Από την άλλη, οι Χαϊδαριώτες δεν μπόρεσαν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από ένα παιχνίδι στο οποίο είχαν τις ευκαιρίες για να το κάνουν.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με ένα γκολ του Κοντάκου με κοντινή κεφαλιά από το 2ο λεπτό και σε ένα χρονικό σημείο στο οποίο οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν προλάβει να οργανωθούν στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, στο 9ο λεπτό ο Κενδριστάκης απείλησε με δυνατό ευθύβολο σουτ, στο οποίο η μπάλα έφυγε μόλις άουτ. Με την πάροδο του χρόνου οι κυανέρυθροι ανέβασαν στροφές, αρχίζοντας να ψάχνουν την ισοφάριση. Το σουτ του Καλογερόπουλου από θέση εκτός περιοχής στο 19' ήταν φιλόδοξο, αλλά και άστοχο, ενώ στο 29' ο Ζίζηλας σκόραρε από κοντά, παίρνοντας το «ριμπάουντ» μετά από απόκρουση του Μύρτα σε προσπάθεια του Παληγεώργου, όμως ο πρώτος βοηθός Θεοδωρόπουλος σήκωσε το σημαιάκι και υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον έμπειρο στόπερ. Στο 34' ο τελευταίος πρόλαβε τον Μύρτα και έκανε το γύρισμα προς το πέναλτι, όμως δεν υπήρξε συμπαίκτης του να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 42' ο Κατσάρας δεν αξιοποίησε τη μαγική διαγώνια σέντρα του Αποστολόπουλου, καθώς δεν έπιασε «γεμάτη» την κεφαλιά και αστόχησε.

Στο δεύτερο μέρος το Χαϊδάρι έπαιξε στο μισό γήπεδο τον Ατρόμητο, που αμύνθηκε σθεναρά μπροστά από την εστία του για να κρατήσει το προβάδισμα. Στο 53' ο Ζίζηλας πλάσαρε ψηλοκρεμαστά μετά από άστοχη έξοδο του Μύρτα, όμως οι αμυνόμενοι απομάκρυναν σωτήρια πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, για να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τρόπο να πλησιάσουν με αξιώσεις το γκολ, εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός ότι από το 78' έπαιζαν με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Μαούνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 84' ο Καμπεράι έκανε τη σέντρα και ο Μάκρας με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε η κεφαλιά του Παληγεώργου στο 93'. Το Χαϊδάρι «άγγιξε» την ισοφάριση στην τελευταία φάση του αγώνα. Ήταν το 95' όταν ο Αποστολόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλα τα σώματα και ο Μάκρας με φοβερό διαγώνιο σουτ την έστειλε να «γλείψει» το δοκάρι!

atromitos-xaidari_5.jpg

Διαιτητές: Μπεκιάρης, Θεοδωρόπουλος (Κορινθίας)-Αλεξοπούλου (Ανατ. Αττικής)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βασίλης Σπάθας): Μύρτα, Παπαθανασίου, Χονδρουδάκης, Μαούνης, Στεφανής, Γκόγκα, Κενδριστάκης, Ντάνιελ, Παπαδάκης (63' Ζάννης), Κοντάκος (58' λ.τρ. Κωτσοβός), Δηλαβέρης (85' Σκορδίλης)

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Χλωρός): Καλαματιανός, Τζανιδάκης, Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπιταξής, Τσιούλος (60' Καμπεράι), Γιαννακόπουλος (46' Μάκρας), Κατσάρας, Παληγεώργος, Αποστολόπουλος, Γκρέμπι (76' Αντωνόπουλος).

(photos: Μυρτώ Γιαννακάκη)

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35