social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έγραψε έπος ο Κένταυρος Βριλησσίων, αποκλείοντας τον Ηλυσιακό μέσα στο σπίτι του (0-1)!

Έγραψε έπος ο Κένταυρος Βριλησσίων, αποκλείοντας τον Ηλυσιακό μέσα στο σπίτι του (0-1)!

Μία «ολόχρυση σελίδα» στο βιβλίο της φρέσκιας ιστορίας του πρόσθεσε ο Κένταυρος Βριλησσίων, βάζοντας την υπογραφή του σε ένα από τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα της τρίτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑ!

Η ομάδα των βορείων προαστίων έριξε στο καναβάτσο τον Ηλυσιακό, αποκλείοντάς τον από τη συνέχεια του θεσμού και, μάλιστα, μέσα στο σπίτι του! Το τελικό 0-1 διαμορφώθηκε μόλις από το 18ο λεπτό, χάρη σε ατομική ενέργεια και πλασέ του 16χρονου Δημήτρη Τσαντήλα. Παρότι είχαν μπροστά τους όλο τον χρόνο για να το κάνουν, οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν έστω να οδηγήσουν το ματς στην ημίωρη παράταση, με συνέπεια να γνωρίσουν τον οδυνηρό αποκλεισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 61ο λεπτό οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Πρισιμιτζή με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Νικολάου-Παπαηλίας

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Μαρκής, Τσουρέας, Τσαραούσης (8' Ραγκαβάς (46' Γκούγκας)), Πανάκης, Πάντος (55' Πάσα), Μπουσάι (46' Νικολόπουλος), Ρίζος, Χριστόπουλος, Πρισιμιτζής, Βελισσάρης, Πουλέρι (46' Θεοδώρου)

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ.: Μεσολόγγης, Μπεκιάρης, Ταουξής (79' Κρασώνης), Θεοδωρίδης, Μανίκας (46' Ζαχαρόπουλος), Κουλιούρης, Δέτσης, Λίτηνας, Τσαντήλας (87' Μαρίνος), Χαλκιόπουλος, Κανέλλος (71' Γάγγος).

 


Σχετικά άρθρα

Ο Κένταυρος Βριλησσίων το 2Χ2, 2-0 την Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Αγχωτική νίκη για τον ΑΟ Περιστερίου 3-2 τον Κένταυρο Βριλησσίων

Μόνος πρώτος ο Ηλυσιακός που έστησε το δικό του πάρτι στα Μελίσσια

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35