social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρόκριση Χαϊδαρίου μέσα στο Ηράκλειο (0-2)

Πρόκριση Χαϊδαρίου μέσα στο Ηράκλειο (0-2)

Μέσα σε ένα τρίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο το Χαϊδάρι βρήκε τον τρόπο να σκοράρει δύο φορές και να πάρει το παιχνίδι στο γήπεδο της Πρασίνου Λόφου απέναντι στο Ηράκλειο.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων επικράτησε με 2-0 και θα συνεχίσει την προσπάθειά της στο Κύπελλο ΕΠΣΑ, εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους που στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος. Στο 70ο λεπτό ο Χρήστου άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Παληγεώργος με σουτ «σφράγισε» το εισιτήριο για την ομάδα του, που πέτυχε την πρώτη επίσημη νίκη της για τη φετινή σεζόν.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος, Τσολακίδης-Αναστασόπουλος

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λουκάς Ρόπας): Λειβαδάς, Παρασκευάς (67' Καρώνης), Καλιακούδας, Μάνδαλος, Βακερλής (67' Ιωαννίδης), Τουγουντζόγλου, Γκρέμι, Μπαχατάκης (46' Χατζημάρκος), Φοινίκης (46' Ράμμος), Ηλιακίδης (46' Μουζακίτης), Σταυρογιάννης

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Χλωρός): Σκυριώτης, Λαγός, Καλογερόπουλος, Ζίζηλας (60' Καμπεράι), Μακρής, Τύρπος (75' Αντωνόπουλος), Τσαγιάννης (46' Ζαχαρίου), Τζωρτζίνης, Χρήστου, Αποστολόπουλος (60' Παληγεώργος), Γιαννακόπουλος (60' Λεοτσίνης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35