social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θριάμβευσε το Χαλάνδρι, 2-0 στους Αγ. Αναργύρους

Θριάμβευσε το Χαλάνδρι, 2-0 στους Αγ. Αναργύρους

Το... ταξίδι του Χαλανδρίου στο Κύπελλο ΕΠΣΑ συνεχίζεται!

Οι πράσινοι πέρασαν νικηφόρα από τους Αγ. Αναργύρους, όπου επικράτησαν με 2-0 της τοπικής ομάδας, που πλέον θα περιοριστεί στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος. Σε ένα κομβικό σημείο για την εξέλιξη του αγώνα, στο 43ο λεπτό, ο Μουρελάτος αξιοποίησε την κεφαλιά πάσα του Καλιαμπάκα και με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1), ενώ στο 79ο λεπτό ο Αχ. Κατσιούλης σκόραρε από κοντά μετά από ασθενή απόκρουση του Αγγελάκη και σφράγισε το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Οι κυανέρυθροι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι από το σουτ του Φωτόπουλου στο 65ο λεπτό.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος, Χριστοδούλου-Γκούντας

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Χρήστος Πιπίνης): Αγγελάκης, Καμβύσης (62' Αρβανιτάκης), Ζαρκαδούλας, Βασιλειάδης, Κατσάρας, Χαραλάμπου, Καριατλής, Σκοτόλλι (52' Ξαγοράρης), Φωτόπουλος, Δεσποτόπουλος (62' Κατσίβελας), Παπουλίδης (77' Κολοκυθάς)

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Νώντας Κουτρομάνος): Μητσόπουλος, Τσιρβούλης, Καλούτσας, Καρδάμης, Ντζαβίδας, Μουρελάτος (81' Κορωναίος), Παυλάκης, Φελέκης (66' Αχ. Κατσιούλης), Καλιαμπάκας (66' Σπανός), Φλέγκας (52' Κανελλόπουλος), Αλεξανδράκης (81' Τουμαράς).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35