social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θρίαμβος Χαλανδρίου, 2-1 μέσα στη Νέα Ιωνία!

Θρίαμβος Χαλανδρίου, 2-1 μέσα στη Νέα Ιωνία!

Πανηγυρική πρόκριση μέσα στη Νέα Ιωνία πέτυχε το Χαλάνδρι και θα δώσει το «παρών» στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ!

Οι πράσινοι των βορείων προαστίων επικράτησαν του αντιπάλου τους με 2-1, πιστοποιώντας για ακόμη μία φορά πως φέτος έχουν τα φόντα να διεκδικήσουν μεγάλους στόχους! Μόλις στο 19ο λεπτό ο Γεωργουδάκης έπιασε καλό σουτ από πλάγια θέση, ο Μπακόλας έκανε εσφαλμένη εκτίμηση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για το 0-1! Στο 55ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι εδραίωσαν το προβάδισμά τους με πέναλτι που κέρδισε ο Γεωργουδάκης και εκτέλεσε εύστοχα ο Ντζαβίδας (0-2). Οι κυανοκίτρινοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 84ο λεπτό μείωσαν με σουτ εκτός περιοχής από τον Μπεσσού (1-2). Μάλιστα, στο 86ο λεπτό απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Αλεξανδράκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα! Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, με το Χαλάνδρι να παίρνει το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού!

Διαιτητές: Γουρέλης, Μητράκος-Τράντας

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Κώστας Ψυρόπουλος): Μπακόλας, Σταθόπουλος (74' Πρίφτη), Φραντζέσκος (46' Κομνηνός), Μπάστας, Μιχελής, Παπαδόπουλος, Ούτσικας, Σισέ (46' Σιγάλας), Νησαριώτης (46' Μπανιάς), Βουτσιώτης (66' Μπεσσού), Ντιρμίσι

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Νώντας Κουτρομάνος): Κατσιούλης, Φουκούλης, Καρδάμης, Ντζαβίδας, Ρόπας, Μουρελάτος, Γεωργουδάκης (85' Καμπιώνης), Φελέκης (75' Τζιόλας), Καλιαμπάκας, Κανελλόπουλος (75' Μπουραζάς), Αλεξανδράκης.

 


Σχετικά άρθρα

Διάνα Ηλιούπολης: Την Δευτέρα (22/1) η κηδεία του Μιχάλη Βαμβακά!

Επίσημο του Ιωσήπου στη Νέα Ιωνία

Καρπέτας: Ο Άγιαξ Ταύρου κάθε χρόνο μεγαλώνει και αλλάζει επίπεδο [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35