social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τα επίμονα Σούρμενα λύγισαν στην παράταση (4-3) τον επτάψυχο Κένταυρο Βριλησσίων!

Τα επίμονα Σούρμενα λύγισαν στην παράταση (4-3) τον επτάψυχο Κένταυρο Βριλησσίων!

Σε πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες της Α' ΕΠΣΑ εξελίχθηκε το ματς στο γήπεδο του Ελληνικού ανάμεσα στα Σούρμενα και τον Κένταυρο Βριλησσίων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν την ημίωρη παράταση για να καταβάλουν τον αξιόμαχο αντίπαλό τους, επικρατώντας τελικά με 4-3! Παρότι βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 χάρη σε πλασέ του Δουγένη στο 52ο λεπτό και σε κοντινή προβολή του Ντοκάι στο 80ο λεπτό, είδαν τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν, να κάνουν μία απέλπιδα προσπάθεια προς το τέλος του ενενηνταλέπτου και να δικαιώνονται! Στο 90ο λεπτό ο Δέτσης μείωσε με πλασέ (2-1) και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαρίνος σούταρε για το 2-2! Στον πρόσθετο χρόνο τα Σούρμενα εμφανίστηκαν αποφασιστικά και «καθάρισαν» την πρόκριση. Στο 100ο λεπτό ο Γιεσίλι με κοντινό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του και στο 118' ο Περμπάσα έγραψε το 4-2 με σουτ. Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε με την εκπνοή του αγώνα ο Μπριλής με σουτ.

Γκολ: 52' Δουγένης με πλασέ, 80' Ντοκάι με κοντινή προβολή, 100' Γιεσίλι με κοντινό σουτ, 118' Περμπάσα με σουτ – 90' Δέτσης με πλασέ, 93' Μαρίνος με σουτ, 120' Μπρίλης με σουτ

Διαιτητές: Σύψας, Γκέτσος-Νταρακλίτσης

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπρατζης): Ζαγαρέλος, Αγγελής, Μαρινάκης, Θ. Οικονόμου (7' λ. τρ. Γιεσίλι), Καμπουρούδης, Γιαννούλης, Ντοκάι, Παπαδάκης, Χαπάλογλου (74' Αλεξανδράκης), Μασάντο (87' Μακρυνώρης), Δουγένης (87' Περμπάσα)

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Δημήτρης Δημακόπουλος): Μεσολόγγης, Κρασώνης (58' Πιπεράς), Ταουξής (58' Χαλκιόπουλος), Θεοδωρίδης, Ζαμάνης, Λίτινας, Λεμονής (65' Μαρίνος), Γεωργαμλής, Δέτσης, Κουλιούρης, Μπριλής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35