social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τρελαίνει κόσμο ο Άγιος Θωμάς, πέρασε και από την Αργυρούπολη!

Τρελαίνει κόσμο ο Άγιος Θωμάς, πέρασε και από την Αργυρούπολη!

Όνειρα... κούπας έχουν αρχίσει να κάνουν στον Άγιο Θωμά και όχι άδικα!

Η εντυπωσιακή ομάδα από το Γουδή, που μετρά αντίστροφα για την επάνοδό της στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, πήρε άλλη μία σπουδαία πρόκριση στο Κύπελλο ΕΠΣΑ, αυτή τη φορά για τους «8» του θεσμού! Οι «πορτοκαλί» πέρασαν και από την Αργυρούπολη, αποκλείοντας στα πέναλτι με 4-3 τον ΓΣΑ, ύστερα από ένα παιχνίδι «θρίλερ» που ολοκληρώθηκε ισόπαλο τόσο στο ενενηντάλεπτο (2-2), όσο και στην παράταση (3-3)! Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήραν το ξεκάθαρο προβάδισμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα χάρη σε δύο εύστοχα χτυπήματα πέναλτι του Τσινιά στο 40ο (0-1) και στο 57ο λεπτό (0-2). Οι γηπεδούχοι επανήλθαν και μέσα σε επτά λεπτά έφεραν το ματς στα ίσια, χάρη σε κεφαλιές του Προμπονά στο 72' (1-2) και του Γκρεβτσίδη στο 78' (2-2)! Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, με τον Άγιο Θωμά να προηγείται πάλι με σουτ του Χατζή από πλάγια θέση στο 96ο λεπτό (2-3) και τον Ντούβλη να στέλνει το ματς στα πέναλτι με πλασέ στο 120' (3-3)! Εκεί, οι ποδοσφαιριστές του Γ. Μαχιμάρη αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και πιο εύστοχοι, σημειώνοντας τέσσερις εύστοχες εκτελέσεις έναντι τριών των αντιπάλων τους!

Στη διαδικασία των πέναλτι είχαμε: Δρακοντίδης (1-1), Κοκκινέλης (απόκρουση), Γοργάκης (2-2), Ευαγγέλου (3-3), Ντούβλης (άουτ) - Ρέτσκα (0-1), Τσινιάς (άουτ), Κολοβός (1-2), Χαντζής (2-3), Μάκο (3-4)

Διαιτητές: Ψαρίδης, Στρίκος-Γκίκας

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Ευαγγέλου, Μπιζίμης, Ζυγούρης (110' Ντούβλης), Γεωργακάς, Τεντόπουλος, Κορκολής (65' Κωστόπουλος), Λεβέντης, Προμπονάς, Ξάνθης (46' Γκεβτσίδης), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης (60' Γαβαλάς)

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Γιώργος Μαχιμάρης): Πετράκης, Κοζέλης, Πετράκος (46' Ζώγας), Χατζής, Μεταξούλης, Τετώρος (110' Μανώλης), Τζώρτζης, Τσινιάς (96' Μάκο), Ηροδότου (46' Γιόρι), Ρέτσκα, Αλικάι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35