social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηρωικά Μελίσσια, τεράστια πρόκριση με ανατροπή στην Ηλιούπολη (2-1 τον Χαραυγιακό)!

Ηρωικά Μελίσσια, τεράστια πρόκριση με ανατροπή στην Ηλιούπολη (2-1 τον Χαραυγιακό)!

Έγραψαν ιστορία τα Μελίσσια και προχώρησαν στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ!

Με άλλη μία σπουδαία εμφάνιση και δεκατρείς ήρωες στην αποστολή, η ομάδα των βορείων προαστίων έγραψε έπος στην Ηλιούπολη, αποκλείοντας με ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο τον Χαραυγιακό της Γ' Εθνικής (1-2)! Παρά τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισαν μέχρι και λίγες ώρες πριν τη «σέντρα», οι πράσινοι έκαναν υπέρβαση δυνάμεων και πήραν το εισιτήριο, απέναντι σε μία ομάδα που δείχνει να... νοσεί! Με τον Αλέξη Μαντζούνη να μην βρίσκεται στον πάγκο ελέω κορονοϊού, με τους Παναγόπουλο, Τούντα, Ι. Φάκη και Κούκουρα να απουσιάζουν για τον ίδιο λόγο, με τον Καραμπίνη να μένει εκτός λόγω θλάσης στον τετρακέφαλο, αλλά και με τους Π. Καλημέρη και Ραβάνη να έχουν μπει πρόσφατα, έχοντας αναρρώσει από κορονοϊό, τα Μελίσσια κατάφεραν να προκριθούν παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 67ο λεπτό από το γκολ του Κουτσούμπα με σουτ (1-0). Στο 75ο λεπτό ο Μούτσος έφερε το ματς στα ίσια με πλασέ (1-1), ενώ έπειτα από φάση διαρκείας στο 88ο λεπτό ο Παπαχρήστος με κοντινό πλασέ ολοκλήρωσε μία ιστορική επιτυχία για την ομάδα του (1-2).

Διαιτητές: Γουρέλης, Βαμβακάς-Καφρίτσας

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Βακερλής, Τσάτσι, Αναστασίου, Κούτρας, Αναστασόπουλος, Αγγελόπουλος, Δραμουντανής (70' Κωτσοβός (80' Καλόφωνος)), Κουκοβίνης, Πλούμης, Κουτσούμπας, Φέκκας

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Ζήσης Κατσαρός): Πυρένης, Μαράνος, Κρητικός, Χοτζάι, Πολυδωρόπουλος (70' Κωνσταντάκης), Τιμολέων, Κωτσοβός, Π. Καλημέρης (55' Ραβάνης), Μούτσος, Δ. Φάκης, Παπαχρήστος.

 


Σχετικά άρθρα

Κουνάδης: Με τόσο νεανικό ρόστερ η Αγ. Ελεούσα μόνο βελτίωση μπορεί να έχει (vid)

Μένει και ο Σταυρόπουλος στον Ακράτητο

Οι κλήσεις από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑ [18/4/2023]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35