social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθάρισε» στο τέλος ο Άγιαξ Ταύρου, 3-1 τη Δόξα στον Βύρωνα

«Καθάρισε» στο τέλος ο Άγιαξ Ταύρου, 3-1 τη Δόξα στον Βύρωνα

Άλλος είχε ανάγκη τους βαθμούς στην Εργάνη και άλλος τους πήρε!

Η Δόξα «καιγόταν» για ένα θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως ο Άγιαξ Ταύρου δεν της... χαρίστηκε και έφτασε σε μία νίκη, που τον εδραιώνει στη δεύτερη θέση της κατάταξης στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ. Η ομάδα του Γ. Γαζή επικράτησε με 3-1, «καθαρίζοντας» το ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο με δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Στο 43' ο Γκαρδιακός είχε βάλει μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους με σουτ στο «Γ» της αντίπαλης εστίας (0-1), όμως ο Βούτας έφερε το ματς στα ίσια με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 63' (1-1). Η συνέχεια ανήκε στους ερυθρόλευκους, που είδαν τον Σωτηρόπουλο να έρχεται από τον πάγκο και με κοντινή κεφαλιά στο 80ο λεπτό να γράφει το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε από την κεφαλιά του Βλάμη σε εκτέλεση κόρνερ του Μαρούση τρία λεπτά αργότερα (83').

Διαιτητές: Θωμόγλου, Καφρίτσας-Γκίκας

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Θοδωρής Τρανός): Μεϊμάρογλου, Στάθης, Μαρίνης (64' Ζομπόλας), Μανέτας, Ρωμανός, Βλάχας, Στατήρης, Κουτσαυτίκης, Σκούρας (78' Μίζιος), Χαλβατζής (84' Τσιπούρας), Βούτας

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Ρεντζέπης, Ηρακλής (50' Σ. Σέχου), Καβαλλάρης (72' Σωτηρόπουλος), Χασιώτης (86' Κατσής), Μαρούσης, Χ. Σέχου, Στρέφι, Βλάμης, Πασά (72' Μπαρμπαλιάς), Γκαρδιακός (86' Μυτακίδης), Παπαευθυμίου.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35