social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανέβηκε κορυφή η Νέα Ιωνία (4-1 στην Αργυρούπολη τον ΓΣΑ)!

Ανέβηκε κορυφή η Νέα Ιωνία (4-1 στην Αργυρούπολη τον ΓΣΑ)!

Ιδανικά εξελίχθηκε η εμβόλιμη αγωνιστική για τη Νέα Ιωνία, η οποία βρίσκεται πλέον στην κορυφή της κατάταξης στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, έχοντας ασφαλώς ένα ματς περισσότερο από τους συνδιεκδικητές του τίτλου (Άτταλος, Χολαργός). 

Την ώρα που ο Άτταλος γνώριζε την ήττα στο γήπεδο της Αγ. Βαρβάρας από την Αγία Ελεούσα, η ομάδα της προσφυγικής πόλης έβρισκε τον τρόπο να περάσει χωρίς απώλειες από την Αργυρούπολη, με το τελικό 4-1 απέναντι στον τοπικό ΓΣΑ να κρίνεται θριαμβευτικό, αλλά να αδικεί την προσπάθεια των γηπεδούχων. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Σισέ έβαλε μπροστά την ομάδα του με πλασέ (0-1), ωστόσο οι «πορτοκαλί» αντέδρασαν και απείλησαν τους φιλοξενούμενους με ανατροπή! Στο 26ο λεπτό ο Δρακοντίδης έφερε το ματς στα ίσια με «τσίμπημα» της μπάλας μετά από γυριστή κεφαλιά του Κοκκινέλη (1-1), ενώ στο 41' οι Χρήστου, Κοκκινέλης και Κορκολής «σημάδεψαν» δοκάρια στην ίδια φάση (!), αδυνατώντας να δώσουν το προβάδισμα στους γηπεδούχους! Αντ' αυτού, οι ποδοσφαιριστές της Ν. Ιωνίας ευτύχηαν να πάνε εκείνοι στα αποδυτήρια με την πρωτοπορία, χάρη στο γκολ που πέτυχε από κοντά μετά από στατική φάση ο Μπανιάς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (45+1'). Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους! Στο 81' ο Μπανιάς με πλασέ έγραψε το 1-3 και στο 91ο λεπτό ο Καλογερής διαμόρφωσε το τελικό 1-4 με σουτ.

Διαιτητές: Μπαζακούλας, Ανδρέου-Γκούντας

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Λαγούδης, Κωστάκης, Ζυγούρης (81' Γιαννίκος), Γεωργάκας, Ασημάκης (73' Μπιζίνης), Κορκολής, Λεβέντης, Χρήστου, Γκρεβτσίδης, Κοκκινέλης, Δρακοντίδης

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Μάκης Ελμαλόγλου): Παπουτσής, Φραντσέσκος (61' Σταθόπουλος), Γκρόσιος, Σιγάλας, Πετράς, Μπανιάς, Σισέ (58' Κομνηνός), Παπαδόπουλος, Ντιρμίσι (72' Νταϊφώτης), Καλογερής, Ούτσικας (77' Ντούνης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35