social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σούπερ η Αγία Ελεούσα, «γκρέμισε» τον Άτταλο (1-0)!

Σούπερ η Αγία Ελεούσα, «γκρέμισε» τον Άτταλο (1-0)!

Θέση και στο επόμενο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ αξίζει να έχει αυτή η Αγία Ελεούσα και το επιβεβαίωσε κι απέναντι στον -μέχρι πρότινος- πρωτοπόρο του πρωταθλήματος!

Η ομάδα του Ν. Κουνάδη πραγματοποίησε αποφασιστική εμφάνιση και λύγισε στην έδρα της, στο γήπεδο της Αγ. Βαρβάρας, τον Άτταλο, «γκρεμίζοντάς» τον από την κορυφή της κατάταξης! Το ματς κρίθηκε μόλις από το 15ο λεπτό, όταν σε στατική φάση ο Μπαρδώσας «έστρωσε» στον Μπάκα και εκείνος με κοντινό πλασέ παραβίασε την εστία του Τικταπανίδη για το 1-0! Έκτοτε έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, με αρκετές μονομαχίες και λίγες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να διαφυλάττουν το προβάδισμα και να φτάνουν σε θρίαμβο! Να σημειωθεί ότι στο 92' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Αγκόλλη επειδή χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλό του.

Διαιτητές: Τσατσούλης, Τζανής-Βαμβακάς

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Ξυδιάς, Μπάκας, Μπίκος, Κύβελος, Μπαρδώσας, Μίκο (77' Κούζης), Τσαγκάρης (80' Γκάνιος), Πατσατζόγλου, Παναγιωτόπουλος, Κατσικανταής (83' Παπαδόπουλος), Μάμας

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Βαγγέλης Γαλάνης): Τικταπανίδης, Σταύρου, Μιράκας, Κωτσαλάς, Αγοραστός, Παληγεώργος, Ταμπάκης (46' Κοβάνης), Στεφανής (46' Αγκόλλη), Κιρτζιαλίδης, Δήμος (84' Μπουρνέλης), Καραγιάννης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35