social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ζωντανός» ο Αστέρας Ζωγράφου, πλήγωσε τα Βριλήσσια (2-0)

«Ζωντανός» ο Αστέρας Ζωγράφου, πλήγωσε τα Βριλήσσια (2-0)

Σε άλλο ένα ραντεβού του με τη... σωτηρία, ο Αστέρας Ζωγράφου αποδείχθηκε συνεπής και πήρε νίκη που τον διατηρεί «ζωντανό» στη μάχη!

Η ομάδα του Β. Γούτη επικράτησε με 2-0 απέναντι στα Βριλήσσια, τα οποία από την πλευρά τους είδαν τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία να απομακρύνεται. Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο, οι κυανέρυθροι πέτυχαν δύο γκολ με ξέσπασμα στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους και έφτασαν στην επιτυχία! Στο 47ο λεπτό ο Τζοβάρας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (1-0) και δέκα λεπτά μετά (57') ο Μεντί διαμόρφωσε με πλασέ το 2-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Κάρνης-Νάτσιος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Βαγγέλης Γούτης): Μίχος, Ρουπακιάς, Καλκάνης, Καρακάσης, Κυριαζής, Δ. Τσιγαρίδας (85' Εξηντάρης), Λαχανάς (72' Γιουρεντζίδης), Τσιάκαλος, Μεντί (65' λ.τρ. Βραχίμη), Τζοβάρας, Τσίνγκος (65' Σ. Τσιγαρίδας)

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Ξυγκόπουλος, Κόκκινος, Γκιονάι (70' Αυγερόπουλος), Δημητρέλος, Γκρέκος, Αραμπατζής (70' Κυρκιλής), Γιαννιός (50' Παπαδημητρόπουλος), Τίνγκας, Κατσιμίχας (70' Μότσιος), Τρυφέρης (50' Μακρής), Γκεοργκάντζε.

 

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35