social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ρόπας: Δεν μας αξίζει να είμαστε σε αυτή τη θέση!

Ρόπας: Δεν μας αξίζει να είμαστε σε αυτή τη θέση!

Τα νικηφόρα αποτελέσματα στα τελευταία δύο παιχνίδια, συνοδευόμενα από μεστές εμφανίσεις, έχουν επαναφέρει την αισιοδοξία στις τάξεις του Ηρακλείου.

Στα αποδυτήρια η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση έχουν ανέβει... σκαλοπάτια, με τον Λουκά Ρόπα να εκτιμά, στην επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του, ότι δεν αξίζει στην ομάδα του να βρίσκεται σε αυτή τη θέση και να παλεύει για τη σωτηρία. Μάλιστα, ο έμπειρος προπονητής δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο ματς με τον Αθηναϊκό (1-0). «Η ομάδα χθες (16/2) ήταν... πραγματική ομάδα! Ήταν πραγματική ομάδα σε όλες τις γραμμές, με πάθος, με δύναμη, με εκρηκτικότητα, με θέληση! Είχε ό,τι στοιχεία μπορεί να περιμένει κανείς από μία καλή ομάδα της κατηγορίας. Αν είχαμε αυτά τα στοιχεία και στα προηγούμενα παιχνίδια, η ομάδα θα ήταν πάρα πολύ ψηλά στη βαθμολογία» σχολίασε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ηρακλείου και συνέχισε: «Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας και ευθυνόμαστε όλοι για αυτό! Δεν μας αξίζει να είμαστε σε αυτή τη θέση και να παλεύουμε για τη σωτηρία».

Στον επίλογό του και ενόψει της συνέχειας με τις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, ο Λ. Ρόπας υπογράμμισε: «Είχαμε πει και πριν τα Πετράλωνα ότι πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει, λοιπόν, να κερδίσουμε οπωσδήποτε το παιχνίδι της Κυριακής (σ.σ. στα Βριλήσσια)».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35