social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Αγκαλιά» με τη σωτηρία ο Ήφαιστος, 2-0 τη Θύελλα στο φινάλε!

«Αγκαλιά» με τη σωτηρία ο Ήφαιστος, 2-0 τη Θύελλα στο φινάλε!

Το πιο αποφασιστικό βήμα της σεζόν έκανε ο Ήφαιστος κόντρα στη Θύελλα Αγ. Δημητρίου και, πλέον, βρίσκεται «αγκαλιά» με τη σωτηρία!

Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε με 2-0 της αντιπάλου του σε ματς με δραματικό φινάλε και θα πανηγυρίσει από αύριο (20/2) την παραμονή στην κατηγορία, εφόσον ο Παπάγος ηττηθεί στο Χαλάνδρι. Το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Ηφαίστου πρόσφερε επίσης συγκινήσεις, αφού είχε από ένα χαμένο πέναλτι για κάθε ομάδα. Στο 4ο λεπτό ο Αλεξόπουλος νικήθηκε από τον Τσούλφα από την άσπρη βούλα, ενώ με απόκρουση πέναλτι απάντησε και ο Καβακλής στο 45', στην εκτέλεση του Κιάφα. Μάλιστα, στη φάση της υπόδειξης του πέναλτι, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παπανδρέου, που υπέπεσε σε χέρι. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αξιοποιήσουν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα στα τελευταία λεπτά και να πανηγυρίσουν τη μεγάλη νίκη! Στο 87' ο Κούστας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (1-0) και στο 90' ο Τσοπανάκος με πλασέ (2-0) υπέγραψαν ένα σπουδαίο «τρίποντο»!

Διαιτητές: Πατεράκης, Καλοπίσης-Μημίδης

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Σάκης Σάσσαλος): Τσούλφας, Πάπι Κουρούμα (88' Τουρτούλλι), Κοτούλιας, Μπαλαρίνης (81' λ.τρ. Φράρος), Λαχάς, Λάππας, Γονής, Φωτιάδης, Κούστας, Τσοπανάκος, Κιάφα

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜ. (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Καβακλής, Γ. Πατρίκιος (36' λ.τρ. Ανδριόπουλος), Ταχματζίδης, Σουλοβάρι, Παπανδρέου, Λιάμπος, Ελευθεριάδης, Πετράκης (46' Ρέτσος), Αλεξόπουλος (46' Βλαχάκης), Ε. Πατρίκιος (73' Κουμουνδούρος), Φραγγεδάκης (54' Δημητρίου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35