social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαντζούνης: Χτίζεται ομάδα για το μέλλον

Μαντζούνης: Χτίζεται ομάδα για το μέλλον

Θα μείνει ως... απωθημένο των φιλάθλων του αθηναϊκού ποδοσφαίρου να αναρωτιούνται τι θα μπορούσε να πετύχει ο φετινός Ηλυσιακός αν δεν έπεφτε πάνω στον ανίκητο Άρη Πετρούπολης, αλλά βρισκόταν σε κάποιον από τους άλλους τρεις ομίλους της Α' ΕΠΣΑ.

Αποτελεί γενική παραδοχή, άλλωστε επιβεβαιώνεται και από τον βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου, πως η ομάδα του Ζωγράφου κάνει τη δική της πορεία πρωταθλητισμού έναντι των υπολοίπων ομάδων. Συγχρόνως, όμως, θέτει και τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια, όπως σημειώνει και ο Ανδρέας Μαντζούνης στο Soccerlive. «Δυστυχώς, πέσαμε σε έναν αντίπαλο, τον Άρη Πετρούπολης, που δεν χάνει πουθενά, με αποτέλεσμα να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση. Αυτό, όμως, δείχνει επίσης ότι χτίζεται και μία ομάδα για το μέλλον. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια μέχρι τώρα. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και σε αυτούς ανήκει όλο το μερίδιο της πορείας του Ηλυσιακού» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ για το υπόλοιπο της σεζόν πρόσθεσε: «Μας απομένουν δύο παιχνίδια, όπου πια έχουμε εξασφαλίσει και τη δεύτερη θέση. Θα πάμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια, για να κλείσουμε με την καλύτερη εικόνα το πρωτάθλημα».

Όσο για την επικράτηση (1-0) επί του Καματερού χθες (20/2) το απόγευμα, ο έμπειρος προπονητής των κιτρινόμαυρων σχολίασε: «Ήταν ένα ματς στο οποίο ο αντίπαλος είχε το κίνητρο διότι καίγεται για την παραμονή του. Σε αυτά τα τρία τελευταία ματς, επειδή έχουμε... καπαρώσει τη δεύτερη θέση, το κίνητρο βγαίνει στο γήπεδο και χθες το είχε ο αντίπαλος. Η χθεσινή εικόνα του Καματερού ήταν εξαιρετική. Είδα μία ομάδα διαφορετική και πολύ τακτοποιημένη μέσα στο γήπεδο. Δεν είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας, όμως είχαμε στιγμές και με την απίστευτη ποιότητά μας σαν ομάδα, θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι πιο νωρίς. Όμως, είχαμε και πολλά κενά στο παιχνίδι μας και ίσως να νιώθει και λίγο αδικημένο το Καματερό με την ευκαιρία που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο, σε φάση όπου απέκρουσε ο Μαρκής».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35