social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαία Αθηναΐδα, υπέταξε την Πεύκη (4-3)!

Σπουδαία Αθηναΐδα, υπέταξε την Πεύκη (4-3)!

Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια του διημέρου στη Β' Κατηγορία, η Αθηναΐδα υποδέχθηκε την Πεύκη και πήρε τη νίκη μετο «χορταστικό» 4-3 που ικανοποίησε τους φιλάθλους στο γήπεδο της «Αλεπότρυπας».

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Ντιντίφας, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, κάτι που κατάφερε και ο Σπυριδάκης από πλευράς ηττημένων!

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ντιντίφας με σουτ άνοιξε το σκορ (1-0), στο 21' ο Φραντζέσκος έκανε το 2-0 με πλασέ, ενώ στο 39' «χτύπησε» πάλι ο Ντιντίφας, για να γράψει το 3-0 με φανταστικό σουτ από θέση εκτός περιοχής! Ο Σπυριδάκης μείωσε λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45'), δίνοντας στην ομάδα του τη δυνατότητα να παραμείνει «ζωντανή» στο παιχνίδι. Ωστόσο, στο 58' ο Ντιντίφας σκόραρε πάλι για το 4-1 με σουτ, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο το έργο της Πεύκης. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Σπυριδάκης βρήκε δίχτυα ακόμη δύο φορές, στο 82' με δυνατό σουτ και στο 88' με κεφαλιά, για να διαμορφωθεί το τελικό 4-3. Να σημειωθεί ότι στο 74' είχε δοκάρι με σουτ ο Φίλος.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Λιαμπότης-Σταυρόπουλος

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Μάκης Ραφαηλίδης): Γκιμούσης, Σκαϊλίδης, Πανταζόπουλος, Μαρμαράς, Ρώιμπας, Κανδαλέπας, Ντιντίφας, Μπούντου (54' Ζενέλι), Φραντζέσκος, Φίλος (82' Μπενέτος), Τζουρμανάς (63' Τσιφτσίδης)

ΠΕΥΚΗ (Κυριάκος Μαυρίδης): Ιωσήπου, Κοντής, Ψύλλος (46' Σουφλής), Ανδρέου, Μπογκντάνι, Μπούντρας, Μακρής (66' Θανάση), Ανυφαντής (74' Ζώτος), Σπυριδάκης, Τσεπελέ, Σταύρου (27' λ.τρ. Βάσος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35