social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεθυσμένη πολιτεία η Αγία Παρασκευή, πρωταθλήτρια ξανά μετά από 18 χρόνια!

Μεθυσμένη πολιτεία η Αγία Παρασκευή, πρωταθλήτρια ξανά μετά από 18 χρόνια!

Πανάξια πρωταθλήτρια η Αγία Παρασκευή που επικράτησε έστω και δύσκολα του Ολυμπιακού Λιοσίων με 2-1 και σε συνδυασμό με την ήττα του Άγιαξ Ταύρου θα τερματίσει και μαθηματικά στην πρώτη θέση, ό,τι και αν συμβεί στα δύο τελευταία ματς!


Του Κωνσταντίνου Ράπτη

Όσον αφορά τον αγώνα ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα να ήταν η ισοπαλία καθώς οι γηπεδούχοι δεν έκαναν την καλύτερη εμφάνιση για φέτος και ταυτόχρονα οι φιλοξενούμενοι τακτικά ήταν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο. Η Αγία Παρασκευή αν και προηγήθηκε μόλις στο 2' με τον Κουλούρη στο 16' ο Ολυμπιακός Λιοσίων έφερε το ματς στα ίσα με το Νικολάου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε,παρόλα αυτά ο αρχηγός της Σάντα Κραψίτης εκμεταλλεύτηκε τη μεγάλη φάση που του ήρθε μπροστά του στο 79' και με το τέρμα που σημείωσε χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Και όπως είναι λογικό με το σφύριγμα της λήξης ξεκίνησε το ξέφρενο πάρτι των γηπεδούχων, τόσο στην κερκίδα, όσο και στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος Αθηνών της ομάδας μετά από 18 χρόνια!
Διαιτητές: Θωμόγλου, Γαλαριώτης-Μικελόπουλος
ΑΓΊΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης): Καταχανάκης, Μήτσης, Χατζίου, Φειδαίος, Γαλανόπουλος, Σταμούλης (65' Ψαραδέλης), Μπόλης (71' Φαρκώνας), Πατερίτσας, Κουλούρης, Μπουτσικάρης, Κραψίτης (84' Μακρυπίδης)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Γιαννόπουλος, Λαμπρόπουλος, Φραγκόπουλος, Μιχαηλίδης (70' Ζέρβας), Βασιλάκος, Λένγκα, Μπιλικαΐδης (70' Γιαταγανάκης), Γανωτής, Νικολάου (81' Γεωργόπουλος), Γκαβζίδης (75' Χριστόπουλος), Τσάτσα.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35