social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κυρίαρχος ο Χολαργός στον Βύρωνα, 4-0 τον Αθηναϊκό και... κορυφή στον 2ο όμιλο!

Κυρίαρχος ο Χολαργός στον Βύρωνα, 4-0 τον Αθηναϊκό και... κορυφή στον 2ο όμιλο!

Μία... κλάση πάνω ήταν ο Χολαργός στο δημοτικό στάδιο Βύρωνα, πιστοποίησε τη βαθμολογική του διαφορά έναντι του Αθηναϊκού και πήρε μεγάλη νίκη με το εμφατικό 4-0!

Οι κυανόλευκοι επέβαλαν τους όρους τους και πήραν το «τρίποντο» χάρη σε τρία φοβερά γκολ από τους Τσιαντή, Σκούμα, Μυλωνά και άλλο ένα λίγο, δεύτερο προσωπικό του Μυλωνά, πριν το φινάλε. Έτσι, μία «στροφή» πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ο Χολαργός ανέβηκε στην κορυφή και βρίσκεται «αγκαλιά» από την κατάκτηση της πρώτης θέσης και τη συμμετοχή στα πλέι οφ για τα μπαράζ ανόδου! Από την άλλη, οι «λόρδοι» δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί, έχασαν τις περισσότερες μάχες στον χώρο του κέντρου, ενώ και στην αμυντική τους λειτουργία φανέρωσαν αρκετές αδυναμίες.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε μόλις στο 3ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Κοντογιάννης νικήθηκε σε τετ α τετ με τον Ρούμπα. Στο 26' ο Σέχι σούταρε ψηλά άουτ από πλάγια θέση κοντά στη μικρή περιοχή, ενώ στο 27' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον πρωταγωνιστή της προηγούμενης φάσης. Στο 29' ο Χολαργός πήρε το προβάδισμα με φανταστικό σουτ του Τσιαντή από τα εικοσιπέντε μέτρα (0-1) και τέσσερα λεπτά μετά (33') ο Σκούμας με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος οι Χολαργιώτες πέτυχαν άλλα δύο γκολ και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. Στο 70ο λεπτό ο Μυλωνάς με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-3, ενώ ο ίδιος παίκτης αξιοποίησε το παράλληλο γύρισμα του Καρρά στο 88' και έγραψε από κοντά το τελικό 0-4! Με τη λήξη του αγώνα ξέσπασαν έξαλλοι πανηγυρισμοί σε εξέδρα και αγωνιστικό χώρο, αφού το 1-1 που παρέμενε στο γήπεδο Κ. Αχαρνών ανάμεσα σε Άτταλο και Σούρμενα έδινε τη δυνατότητα στον Χολαργό να ανέβει στην κορυφή του 2ου ομίλου στην Α' ΕΠΣΑ μία αγωνιστική πριν το φινάλε! Από την άλλη, παρά την ήττα του ο Αθηναϊκός εξασφάλισε την παραμονή του στην Κατηγορία.

Διαιτητές: Σ. Νικολάου, Καφρίτσας-Γ. Μπακογιάννης

AΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Ρούμπας, Γιαννίτσας (18' λ.τρ. Μαυρομματάκης), Ζάχος, Βασιλείου, Κατσούδας, Κατσαούνος (46' Θανόπουλος), Τραγουστής (46' Φούρλας), Κατσούλας, Βουλτσίδης, Μπαλατσούρας (46' Δούκας), Σέχι (79' Ταρσαναλής)

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σπύρος Μόχλας): Μολφέσης, Ντόβας, Τσαγκάρης (69' Καρράς), Τσίρος, Μιχελής, Μπαλαχτσής, Κοντογιάννης, Ζαχαρόπουλος, Χατζής, Τσιαντής (55' Μυλωνάς), Σκούμας (80' Τριάντης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35