social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χορταστικό» 5-2 η Νέα Ιωνία κόντρα στον Αθηναϊκό

«Χορταστικό» 5-2 η Νέα Ιωνία κόντρα στον Αθηναϊκό

Ήταν ούτως ή άλλως ελάχιστες οι πιθανότητες που διατηρούσε η Νέα Ιωνία για πλασάρισμα στην πρώτη θέση, στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Παρ' όλα αυτά, έκανε το καθήκον της και πήρε τη νίκη απέναντι στον Αθηναϊκό, καταφέρνοντάς το μάλιστα με... χορταστικό τρόπο! Η ομάδα της προσφυγικής πόλης πρόσφερε γκολ και θέαμα, επικρατώντας με 5-2, σε ένα κατά τα άλλα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για τους «λόρδους». Στο 25ο λεπτό ο Αχμέτ άνοιξε το σκορ με χτύπημα φάουλ (1-0) και στο 41' ο Αγγελής εδραίωσε το προβάδισμα των γηπεδούχων με σουτ (2-0). Στη συνέχεια, σε... ρόλο εκτελεστή βρέθηκε ο Χαματάι, γράφοντας το 3-0 με πλασέ στο 64' και πέντε λεπτά μετά ο Νησαριώτης με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με δύο γκολ του Βουλτσίδη στο 72' και στο 79', για να έρθει ο Κομνηνός στο 84' και να διαμορφώσει το τελικό 5-2 με πλασέ.

Διαιτητές: Κωστάγιαννης, Λιαμπότης-Στεφανοπούλου

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Μάκης Ελμαλόγλου): Μπακόλας, Σταθόπουλος, Φραντζέσκος (70' Σιγάλας), Μπάστας, Πετράς, Αχμέτ (57' Μπανιάς), Ράμμος (65' Νησαριώτης), Ντούνης (65' Παπαδόπουλος), Πρίφτης, Χαματάι, Αγγελής (70' Κομνηνός)

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Ρούμπας (70' Παπαδόπουλος), Βασιλείου, Ντερβισλάρι (46' Μιχαήλ), Κατσούδας (3' λ.τρ. Καπέλης), Ζάχος, Θανόπουλος (46' Φούρλας), Τραγουστής (60' Δούκας), Κατσούλας, Βουλτσίδης, Μπαλατσούρας, Σέχι.

 


Σχετικά άρθρα

Τα ημίχρονα στην Α' ΕΠΣΑ [7-1]

Ζουμπατόπουλος: Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας

Τα φιλικά της Κηπούπολης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35