social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακούφιση για Ηράκλειο (3-1 τον Αστέρα Ζωγράφου)

Ανακούφιση για Ηράκλειο (3-1 τον Αστέρα Ζωγράφου)

Μία σεζόν που είχε ξεκινήσει με θετικά αποτελέσματα, εξελίχθηκε σε... θρίλερ για το Ηράκλειο, το οποίο βρέθηκε να οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στα... βράχια!

Έστω και την τελευταία στιγμή, ωστόσο, η ομάδα των βορείων προαστίων πέτυχε να αποτρέψει τον υποβιβασμό, σώζοντας -εν μέρει- τη χρονιά. Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής, επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Ζωγράφου και, σε συνδυασμό με την ήττα του ΓΣ Αργυρούπολης από τον Άτταλο, τερμάτισε πάνω από την καταδικαστική τελευταία τετράδα στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ. Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, παγώνοντας ακόμη περισσότερο το γήπεδο της Πρασίνου Λόφου. Ήταν το 32ο λεπτό όταν ο Τζοβάρας σκόραρε με σουτ, γράφοντας το 0-1. Στο 64' ήρθε η ισοφάριση, με τον Υφαντή να κερδίζει πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αντωνόπουλος για το 1-1. Στο 83' ο Αντωνόπουλος αποδείχθηκε πάλι εύστοχος από την άσπρη βούλα, αυτή τη φορά σε παράβαση που κέρδισε ο Τουγουντζόγλου, πετυχαίνοντας την ανατροπή (2-1). Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε από σουτ του Τελχάι στο 91'.

Διαιτητές: Κελεκίδης, Μπεκιάρι-Μπάγιας

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λουκάς Ρόπας): Ντάλλας, Μπελιμπασάκης (76' Τουγουντζόγλου), Καλιακούδας, Ιωαννίδης, Βακερλής, Παρασκευάς (68' Β. Λιαπίδης), Αυγέρης (58' Ηλιακίδης), Χρήστου, Σταυρογιάννης, Υφαντής (68' Τελχάι), Αντωνόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Βαγγέλης Γούτης): Σαμοΐλης, Ρουπακιάς, Καλκάνης, Δ. Τσιγαρίδας, Εξηντάρης, Καρακάσης, Τζίγκος, Μπραχίμι (79' Δρανδάκης), Τζοβάρας (87' Γιουρεντζίδης), Τσιάκαλος (87' Ρούτσι), Μεντί (46' Σ. Τσιγαρίδας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35