social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκησε αλλά... έπεσε το Καματερό (3-0 τον Μικρασιατικό)

Νίκησε αλλά... έπεσε το Καματερό (3-0 τον Μικρασιατικό)

Έκανε την προσπάθειά του για την αποφυγή του υποβιβασμού το Καματερό, στο τέλος της ημέρας όμως δεν μπόρεσε να πετύχει τον στόχο του.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων πήρε αυτό που ήθελε στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ, επικρατώντας με 3-0 του Μικρασιατικού Καισαριανής, όμως τα νέα από το γήπεδο Ιλίου δεν ήταν ευχάριστα, αφού το Παλαιό Φάληρο πήρε τη νίκη και πανηγύρισε εκείνο την παραμονή!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 23ο λεπτό με πλασέ του Τσομπανίδη (0-1), με τον ίδιο παίκτη να γράφει το 0-2 με σουτ στο 51'. Στο 60' ο Κολονέρος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 με διαγώνιο σουτ, ενώ δοκάρι είχε για τους γηπεδούχους ο Σάββας με εκτέλεση φάουλ στο 75'.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Ανδρέου-Βαμβακάς  

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙΣ. (Κώστας Σταμπουλίδης): Καραντάνης, Αμπάζι, Κατηρτζιγιαννόγλου (62' Σάββας), Καρακώστας, Ξενάκης (46' Μπλιώνας), Δεληγιώργος, Βουτυράς (70' Βασιλείου), Παπούλιας (46' Σμυρνάκης), Γεωργίου (62' Βαγγάλι), Θεοδώρου, Σπυρόπουλος

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιάννης Μητρούσης): Σιφογιαννάκης, Παπαϊωάννου, Παναγιώτου, Μ. Πέτρου, Α. Παλυβός (55' Χαιρετάκης), Παππάς, Μήτσης, Τσιργιώτης (80' Τσεσμετζής), Τσομπανίδης (72' Ν. Πέτρου), Κολονέρος (72' Κυρίτσης), Κ. Παλυβός.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35