social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θριάμβευσε η «Σάντα» στην πρεμιέρα, 3-0 τον Χολαργό!

Θριάμβευσε η «Σάντα» στην πρεμιέρα, 3-0 τον Χολαργό!

Με κεκτημένη ταχύτητα από την καταπληκτική της πορεία στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου μπήκε στα πλέι οφ των πρωταθλητών η Αγία Παρασκευή και κατέστησε σαφές ότι είναι... παρούσα και έτοιμη να διεκδικήσει αυτό για το οποίο έχει φτάσει μέχρι εδώ!

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία αυτού του μίνι πρωταθλήματος, η «Σάντα» υποδέχθηκε τον Χολαργό του οποίου επιβλήθηκε με το εμφατικό 3-0, κάνοντας έτσι ένα πρώτο βήμα προς την επίτευξη του στόχου της, που δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου! Παράλληλα, όμως, η ομάδα του Σ. Βενάκη διατήρησε το αήττητο σερί που έχει «χτίσει» από το ξεκίνημα της σεζόν, πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση για την οποία χειροκροτήθηκε από τους περίπου 800 φιλάθλους των δύο ομάδων και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που βρέθηκαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν την αναμέτρηση! Από την άλλη, το συγκρότημα του Χολαργού δεν μπόρεσε να εκκινήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα, έχοντας δεχθεί πριν τη σέντρα και πλήγμα με την απουσία του τεχνικού του, Σπύρου Μόχλα, από τον πάγκο, λόγω νόσησης με κορονοϊό.

 

Μετουσίωσε την ανωτερότητά της, έφτασε δίκαια στο «τρίποντο»

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Κραψίτης απείλησε με σουτ, όμως ο Μολφέσης μπλόκαρε, ενώ επτά λεπτά αργότερα (9') η μπάλα αποκρούστηκε από τα σώματα των αμυνομένων στο σουτ του Φειδαίου. Στο 12' ήρθε η πρώτη καλή στιγμή από πλευράς φιλοξενούμενων, με τον Σκούμα να υποδέχεται από το γύρισμα του Τσάγκαρη και να σουτάρει λίγο άουτ, με τον Ψαραδέλη να μην προλαβαίνει στο 19' να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι. Ό,τι, όμως, δεν μπόρεσε σε εκείνη την περίπτωση, το κατάφερε στο 27ο λεπτό, γράφοντας το 1-0 με σουτ από θέση μέσα στην περιοχή. Δύο λεπτά μετά ο Χολαργός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Καταχανάκης έχασε την μπάλα έπειτα από πλάγιο άουτ, όμως οι αμυντικοί πρόλαβαν να απομακρύνουν σωτήρια και ενώ ο Χατζής ετοιμαζόταν να τη στέλει στα ανυπεράσπιστα δίχτυα! Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με άλλη μία καλή φάση από τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι Μπουτσικάρης και Μπόλης έκαναν «κομπίνα» σε εκτέλεση φάουλ, ο Κραψίτης σούταρε, όμως η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους (47'), το οποίο υπέγραψε ο Κραψίτης. Ο Ψαραδέλης «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ και στην επιστροφή ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός έγραψε το 2-0, κάνοντας ακόμη πιο εύκολο το έργο της ομάδας του, η οποία έφτασε και σε τρίτο γκολ λίγα λεπτά μετά! Συγκεκριμένα, στο 50ο λεπτό ο Μπόλης επιχρίρησε την προσωπική ενέργεια από τη δεξιά πλευρά και με σουτ νίκησε τον Μολφέση για το 3-0! Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία τους να μειώσουν στο 58', όμως μετά από σέντρα του Σκούμα και την κακή συνεννόηση των Καταχανάκη και Φειδαίου, ο Χατζής που καιροφυλακτούσε δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο υπόλοιπο διάστημα οι γηπεδούχοι έκαναν καλή διαχείριση, φρόντισαν να κλείσουν τους χώρους στον αντίπαλο και έφτασαν στη θριαμεβυτική επικράτηση!

Διαιτητές: Αλάμπεης, Χ. Νικολάου-Λ.Τσολακίδης

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης): Καταχανάκης, Κόλλιας (80' Μήτσης), Φειδαίος, Χατζίου, Γαλανόπουλος, Σταμούλης, Μπόλης, Πατερίτσας, Ψαραδέλης (67' Κούτρος), Μπουτσικάρης, Κραψίτης (75' Λαζόπουλος)

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Μολφέσης, Ντόβας (60' Καρράς), Τσάγκαρης, Μηλιώνης, Μιχελής, Τσίρος, Κοντογιάννης, Ζαχαρόπουλος (73' Τριάντης), Χατζής, Τσιαντής (46' Μυλωνάς), Σκούμας.

 


Σχετικά άρθρα

Τρεις ανανεώσεις ανακοίνωσε το Χαϊδάρι

Το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου στην ΕΠΣΑ [22,23/1]

Μπακογιάννης: Η εντιμότητα χαρακτηρίζει τη διοίκηση της Διάνας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35