social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πήρε την Κούπα ο Άγιος Θωμάς, για τις εμπειρίες στην Ηλιούπολη!

Πήρε την Κούπα ο Άγιος Θωμάς, για τις εμπειρίες στην Ηλιούπολη!

Στο ξεκίνημα της σεζόν το μεγάλο ζητούμενο για τον Άγιο Θωμά στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ ήταν η δημιουργία μίας ομάδας που θα κατάφερνε να πανηγυρίσει την επάνοδο στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Σήμερα, μερικούς μήνες μετά, η επίτευξη του στόχου μοιάζει να ήρθε σαν μία φυσική συνέχεια στη ροή των πραγμάτων! Την περασμένη Κυριακή (20/3), ο σύλλογος του Γουδή εξασφάλισε την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ (ειρωνεία της τύχης, το πέτυχε με ισοπαλία, μία από τις ελάχιστες της σεζόν), «σφράγισε» το εισιτήριο της ανόδου και μετέτρεψε το υπόλοιπο της σεζόν σε τυπική διαδικασία! Ασφαλώς, τίποτε δεν χαρίστηκε στην ιστορική ομάδα, που έκανε... 21, πριν γνωρίσει την πρώτη της (και μοναδική μέχρι τώρα) ήττα για φέτος και, μάλιστα, από την Ηλιούπολη που διεκδικεί την ίδια ώρα την άνοδο στη... Super League 2! Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο υπό τον προπονητή Γιώργο Μαχειμάρη και ποδοσφαιριστές, συνέπραξαν για μία πορεία, που συμπεριλαμβάνεται στις πλέον αξιοθαύμαστες, όχι μόνο της φετινής σεζόν, αλλά και των τελευταίων χρόνων. 

Πλέον, μετά την επίτευξη του μεγάλου στόχου, ο Άγιος Θωμάς πηγαίνει αύριο (23/3) στην Ηλιούπολη για τον επαναληπτικό αγώνα με τον ΓΣΗ στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Ούτως ή άλλως, η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν αισθητή, όμως και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (1-4) δεν άφησε πολλά περιθώρια ελπίδας στους «πορτοκαλί», οι οποίοι θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίου Ηλιούπολης με στόχο να κερδίσουν ακόμη περισσότερες εμπειρίες για το μέλλον, κόντρα σε έναν αντίπαλο που κάνει πρωταθλητισμό δύο κατηγορίες ψηλότερα...

 

Ισοπαλία που... έφτανε στην Τερψιθέα (3-3 με Ποσειδώνα Γλυφάδας)

Όσον αφορά στο ματς της περασμένης αγωνιστικής, ο Άγιος Θωμάς διατήρησε το αήττητό του, συγχρόνως όμως υπέπεσε στο τρίτο «στραβοπάτημα» της σεζόν στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 3-3 στο γήπεδο της Τερψιθέας από τον Ποσειδώνα Γλυφάδας, με τον Θεόδωρο Μπέλτσο να εξελίσσεται σε μορφή του αγώνα και να σημειώνει χατ τρικ για τους γηπεδούχους. Μόλις στο 20ο λεπτό, μάλιστα, άνοιξε το σκορ (1-0), για να έρθει η ολική ανατροπή από τους φιλοξενούμενους, με τον Τσινιά να ισοφαρίζει με πέναλτι στο 24' (1-1), τον Τζώρτζη να σκοράρει για το 1-2 στο 39' και τον Ρέτσκα να κάνει το 1-3 στο 52'. Ο 28χρονος Μπέλτσος, όμως, «χτύπησε» δύο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο και πέτυχε μία σημαντική ισοπαλία για την ομάδα της Γλυφάδας, βρίσκοντας... δίχτυα στο 80' (2-3) και στο 88' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (3-3).

Διαιτητές: Θωμόγλου, Φραγκόπουλος-Λαδογιάννης

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΓΛΥΦ. (Πέτρος Φυλακούρης): Παραγιουδάκης, Κάρλος, Νικολαΐδης, Κακαράντζας, Κουνάδης (41' Ξάνθης), Αποστολάκης, Παντελής (64' Τζήλιος), Ζαρμακούπης (64' Μπεχράκης), Μπέλτσος, Συροθανάσης (64' Μάνθιος), Παπάζογλου

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Γιώργος Μαχειμάρης): Γιώρη, Κουζέλης (79' Μανώλης), Πετράκος, Χαντζής, Παπαθανάσης, Ζαρκαδούλας (79' Ζώγας), Τζώρτζης, Τσινιάς, Κολοβός (33' Ηροδότου), Ρέτσκα (79' Αραπογιάννης), Αλικάι (65' Τετώρος).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35