social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βερούτης: Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα!

Βερούτης: Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα!

Άλλο ένα σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης με την επικράτησή του επί της ΑΕ Περιστερίου (7-0).

Η ομάδα του Σάκη Βερούτη διατηρήθηκε στο +6 από Άμιλλα και Ιπποκράτη, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, και θα έχει την ευκαιρία να «κλειδώσει» την πρωτιά αν πάρει το «τρίποντο» την Κυριακή (27/3) κόντρα στην Αλσούπολη και συγχρόνως δεν νικήσει η Άμιλλα στο ντέρμπι του Περιστερίου. Ωστόσο, ο έμπειρος προπονητής σπεύδει να κρατήσει χαμηλούς τόνους, μέσω του Soccerlive: «Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και σεμνοί! Τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει! Αν δεν βγει και μαθηματικά η ομάδα, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Πάμε με πολλή σοβαρότητα και στα τρία τελευταία παιχνίδια για να ολοκληρώσουμε αυτό που αξίζουμε». Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο υπογράμμισε: «Ακόμα, όμως, και αδιάφορη να ήταν η ομάδα, ακόμη κι αν είχε τελειώσει με την πρώτη θέση, πάλι τις νίκες θα επιδιώκαμε, γιατί θέλουμε να κερδίσουμε πράγματα και για του χρόνου».

Όσο για τον προσεχή αντίπαλο του Ατρομήτου, ο Σ. Βερούτης σχολίασε: «Το βλέπουμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία σκληροτράχηλη ομάδα, όπως είναι η Αλσούπολη, την οποία μάλιστα θα αντιμετωπίσουμε στην έδρα της. Ούτως ή άλλως, για εμάς δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35