social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηλιούπολη στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ 3-1 τον Άγιο Θωμά

Ηλιούπολη στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ 3-1 τον Άγιο Θωμά

Το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ «σφράγισε» σήμερα (23/3) η Ηλιούπολη και θα συνεχίσει να διεκδικεί μέσα στον Απρίλιο τη διάκριση στους δύο θεσμούς που συμμετέχει.

Στην επαναληπτική αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης με αντίπαλο τον Άγιο Θωμά, η ομάδα των νοτίων προαστίων πέτυχε δεύτερη νίκη, επικρατώντας αυτή τη φορά με 3-1 στο πρώτο δημοτικό στάδιο Ηλιούπολης. Στο 25ο λεπτό ο Γεμιστός άνοιξε το σκορ με πλασέ (1-0), με τον Πουλιάνο να βρίσκει... δίχτυα στο 38' με ακόμη ένα πλασέ για το 2-0. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους (51') οι κυανέρυθροι έφτασαν και σε τρίτο γκολ με κεφαλιά του Γάγγου μετά από κόρνερ (3-0), για να έρθει η μείωση του σκορ στο 84' από πλασέ του νεαρού Μανώλη (3-1). 

Διαιτητές: Καπίρης, Ρούσσος-Ανδρέου

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Χαντές): Μάνος (70' Χαμηλός), Κωστόπουλος (63′ Στεφανής), Ντογκάνι, Κουτσογκίλας, Παπαγιαννόπουλος, Γεωργιάδης, Γάγγος, Σταύρου(63′ Μουγιακάκος), Γεμιστός, Πουλιάνος, Buxton

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Γιώργος Μαχειμάρης): Γιώρη, Μάκο (55' Μεταξούλης), Παπαζαφειρόπουλος (46' Αλικάι), Χατζής, Παπαθανάσης, Ζαρκαδούλας (55' Τετώρος), Τζώρτζης (75' Μανώλης), Τσινιάς, Ηροδότου, Ρέτσκα, Πετράκος (80' Κώστα).

 


Σχετικά άρθρα

Α' ΕΠΣΑ-3ος όμιλος: Το ντέρμπι πέρασε, έρχεται... ντέρμπι!

Τα αποτελέσματα στην ΕΠΣΑ [24/9/2023]

Οι προτάσεις του Γιώργου Τσαμόπουλου για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35