social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Εφτάψυχος» Άρης, απέδρασε με το «διπλό» από την Αγ. Παρασκευή (0-1)!

«Εφτάψυχος» Άρης, απέδρασε με το «διπλό» από την Αγ. Παρασκευή (0-1)!

H αναπάντεχη ήττα από το Χαλάνδρι στην πρεμιέρα των πλέι οφ, τον έφερνε σήμερα (26/3) σε σημείο να αγωνίζεται με την... πλάτη στον τοίχο! Στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής ο Άρης Πετρούπολης έβγαλε ψυχικά αποθέματα, αντεπεξήλθε στην κρισιμότητα του αγώνα και πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στη «Σάντα», που ήταν ανώτερη σρτη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά απέτυχε να μετουσιώσει κάποια από τις σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο! Με αυτό το «τρίποντο», η ομάδα των δυτικών προαστίων επανήλθε στη μάχη για τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών των Ενώσεων. Από την άλλη, εκείνη των βορείων προαστίων δεν κατάφερε έστω να αποφύγει την ήττα και, μοιραία, έχασε το «πάνω χέρι» που είχε αποκτήσει από την 1η αγωνιστική.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι, το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 1000 φιλάθλους, καταγράφηκε στο 18ο λεπτό και ανήκε στους γηπεδούχους. Ο Ψαραδέλης έκανε το παράλληλο γύρισμα από την αριστερή πλευρά, τη φάση ακολούθησε ο Μπόλης που επιχείρησε από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο Καλογερόπουλος άπλωσε το κορμί του και αποσόβησε την παραβίαση της εστίας του που φάνταζε βέβαιη! Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησαν, με τον Γεραγωτελλη να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και να γράφει το 0-1!

Η «Σάντα» πίεσε για την ισοφάριση πριν «βγει» το πρώτο ημίχρονο και, μάλιστα, την «άγγιξε» σε δύο περιπτώσεις! Στο 40ο λεπτό ο Μπουτσικάρης εκτελεσε φάουλ, η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα, στην πορεία της βρέθηκε ο Κραψίτης, ο οποίος από τη γραμμή της εστίας (!) απέτυχε να την σπρώξει στα δίχτυα, ανακόπτοντας την πορεία της! Στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης βρέθηκε απέναντι στον Καλογερόπουλο και πλάσαρε, όμως ο Ρέτζο σωτήρια έβαλε την κόντρα και έδιωξε σε κόρνερ!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αγία Παρασκευή διατήρησε την υπεροχή, επιδίωξε και πάλι να προκαλέσει «μπελάδες» στην αμυντική γραμμή του Άρη που αμυνόταν σθεναρά, όμως αναμφίβολα οι ευκαιρίες που έχασε δεν είχαν τον ίδιο βαθμό σπουδαιότητας με εκείνες του πρώτου ημιχρόνου. Σε μία από αυτές, στο 52ο λεπτό, ο Σταμούλης στριφογύρισε όμορφα, έπιασε το σουτ, όμως ο Καλογερόπουλος αντέδρασε ενστικτωδώς και απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 58' ο Μπόλης μπήκε από δεξιά στη μεγάλη περιοχή, επιχείρησε να γυρίσει παράλληλα προς τον Κραψίτη, όμως η μπάλα απομακρύνθηκε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ. Στο 67' δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις αντεπίθεσης από πλευράς φιλοξενούμενων, όμως ο Αργυρίου σούταρε ασθενώς και έδωσε στον Καταχανάκη τη δυνατότητα να πέσει και να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν να κρατήσουν μακριά από την περιοχή του Καλογερόπουλου τους αντιπάλους τους και, έτσι, διαφύλαξαν το υπέρ τους 1-0 μέχρι να ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα από τον Παπαπέτρου. Μάλιστα, στο 86' βρήκαν δεύτερο γκολ με τον Τσουκαλά, όμως ο δεύτερος βοηθός Νιδριώτης έχει σηκώσει το σημαιάκι του, υποδεικνύοντας τον παίκτη του Άρη σε θέση οφσάιντ. Δεν συνάντησε πρόβλημα στη διαχείριση του αγώνα ο Παπαπέτρου και, έτσι, πέτυχε να έχει μία πολύ καλή διαιτησία.

Διαιτητές: Παπαπέτρου, Μητροφάνης-Νιδριώτης

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης): Καταχανάκης, Κόλλιας, Φειδαίος, Χατζίου, Γαλανόπουλος, Σταμούλης (70' Κούτρος), Μπόλης (82' λ.τρ. Φάρκωνας), Πατερίτσας, Ψαραδέλης (60' Λαζόπουλος), Μπουτσικάρης, Κραψίτης

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Γιάννης Σιλεβίστας): Καλογερόπουλος, Λάππας, Λεβέντης, Μπιμπάι, Τσερκώνης, Γεραγωτέλλης, Ρέτζο, Σούφλας (57' Τσουκαλάς), Σαμαράς (46' Τρακόσης), Μαρίνου (92' Μπριστογιάνης), Αργυρίου.

 


Σχετικά άρθρα

Κωνσταντόπουλος: Κανένας δεν ανέβηκε κατηγορία δύο αγωνιστικές πριν το τέλος

Πολυζωγόπουλος: Εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και στην λειτουργία της ομάδας

Τέσσερα γκολ και ωραίο θέαμα στον αγώνα Θυελλα Αγ. Δημητρίου - Περιστέρι (2-2)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35