social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του ο Ηρακλής, 2-2 με την Κοψαχείλα

Έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του ο Ηρακλής, 2-2 με την Κοψαχείλα

 Σε ένα ματς για γερά νεύρα ο Ηρακλής Περιστερίου αν και γύρισε το παιχνίδι έχασε τελικά τη νίκη μέσα… από τα χέρια του αφού δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στην τελευταία φάση του αγώνα! (2-2)

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΡΑΠΤΗ
Γενικά οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν ποτέ και ειδικά μετά το 75΄πίεσαν πολύ για την ισοφάριση και παρά το γεγονός πως απείλησαν λίγες φορές στον αγώνα, εν τούτοις, κάθε φάση ήταν ευκαιρία για γκολ.
Μάλιστα βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στην πρώτη τους ουσιαστικά καλή στιγμή στο ματς με την κεφαλιά του Νεφρού στο 25’, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σχετικά γρήγορα και στο 35’ με τον Πάνο.
Μάλιστα ο ίδιος παίκτης έβαλε μπροστά στο σκορ τον Ηρακλή με ωραία κεφαλιά στο 68΄.
Στο 80’ η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου έμεινε με παίκτη λιγότερο, αφού ο Ασημακόπουλος είδε τη δεύτερη κίτρινη, παρ’όλα αυτά οι κυανοκίτρινοι στην τελευταία φάση του αγώνα σόκαραν τους φιλοξενούμενους και με ένα τρομερό γυριστό σουτ του Γκιόλα στα όρια της περιοχής στο 95’ έσωσε το βαθμό για την ομάδα του!
ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ: Τεκίμης, Ίμπο, Βελλής, Νεφρός, Τσίκος, Γιουβρής (78’ Καφετζής), Φύτρος, Κακαζής, Γκιόλας, Μουχαμέτι, Ζαφείρης.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Παπαδιώτης, Δρουγουνάκης, Σφίχτης (55’ Ελευθέριος), Πάνος, Χάιδας (80’ Ασφής), Σάσσαλος Ε., Γιώτης (80’ Σάσσαλος Α.), Μήτρου, Μαγκίτσας (80’ Σιώλος), Βασιλείου, Βαρδαραμάτος (60’ Πάσχος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35