social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρωταθλητής ο Άρης Καλαμακίου (2-0 τον Ορφέα Αιγάλεω)!

Πρωταθλητής ο Άρης Καλαμακίου (2-0 τον Ορφέα Αιγάλεω)!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από σήμερα (26/3) η ποδοσφαιρική οικογένεια του Άρη Καλαμακίου, στην ιστορία του οποίου προστέθηκε μία «ολόχρυση» σελίδα!

Η ομάδα των νοτίων προαστίων επικράτησε με 2-0 του Ορφέα Αιγάλεω και εξασφάλισε την πρώτη θέση στον 3o όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, ενώ απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν. Έτσι, «κλείδωσε» την άνοδο στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, σφραγίζοντας μία πανάξια επιτυχία!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28ο λεπτό με κεφαλιά του Διαμαντόπουλου από κόρνερ του Σπανού (1-0), ενώ στο 42' ο Βασιλειάδης έγραψε το 2-0 με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Πελεκούδα. Ενδιάμεσα, συγκεκριμένα στο 39', αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα απευθείας ο Ντούλας για σκληρό μαρκάρισμα. Να αναφερθεί ότι από τον Ορφέα εξέφρασαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Ψαρίδη, τόσο για τη φάση της αποβολής όσο και για την εν γένει παρουσία του.

Διαιτητές: Ψαρίδης, Τζανής-Σερεβέτας

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Γιάννης Ξυδιάς): Σιγάλας, Κακούτης (75' Γιουσέφ), Σπανός, Διαμαντόπουλος, Χιόνης, Βασιλειάδης, Τζήμας (72' Κιουρανάκης), Σουρβίνος, Μιχαλακόπουλος (46' Νούλας), Πελεκούδας (46' Τζάης), Οικονόμου (60' Αγγελόπουλος)

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Σταύρος Ηλιόπουλος): Δρόσος, Γκέρτσος, Αθανασόπουλος, Λουμίδης, Χρόνης, Π. Καρδαράς, Πετανάι, Γουάγια, Κυριακός (72' Σαββίδης), Μινάι, Ντούλας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35