social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία (0-0) για Χολαργό και Χαλάνδρι

Ισοπαλία (0-0) για Χολαργό και Χαλάνδρι

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Χολαργός και Χαλάνδρι για την 2η αγωνιστική των μπαράζ της ΕΠΣΑ.

Το ματς δεν είχε καλό ρυθμό ενώ και οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες ήταν ελάχιστες. Πλέον το Χαλάνδρι έφτασε τους 4 βαθμούς ενώ ο Χολαργός πήρε τον πρώτο του πόντο.

Μόλις στο 6' ο Τσίρος εκτέλεσε το φάουλ και ο Μιχελής που ήταν στο δεύτερο δοκάρι έκανε την προβολή με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 12' ο Σκούμας έκανε το σουτ η μπάλα άλλαξε πορεία και ο Κατσιούλης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 13' το φάουλ του Σπανού πέρασε άουτ, ενώ στο 29' την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Τζιόλα. Στο 36' ο Κωνσταντινίδης έκανε το γύρισμα όμως το σουτ του Σκούμα κατέληξε στα σώματα.

Στο β' μέρος ο Χολαργός ξεκίνησε δυνατά με τον Τσίρο στο 48' να εκτελεί το κόρνερ και τον Μιχαλή που ήταν στο δεύτερο δοκάρι να μην μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 78' όταν το σουτ του Κατσιούλη κατέληξε στο δοκάρι του Μολφέση.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Κατσιούλης μπλόκαρε το σουτ του Σκούμα στο 85'

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σπύρος Μόχλας) Μολφέσης, Ντόβας, Τσαγκαρης, Τσιρος, Μιχελής, Μπαλαχτσής, Κωνσταντινίδης (46' Καρράς), Μυλωνας, Χατζής (78' Τριάντης), Κοντογιάννης, Σκούμας (90+1 Κοντογιάννης)

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Δημήτρης Παπασπύρου) Κατσιούλης Θ., Καρδάμης, Φουκούλης (63' Κατσιούλης Αχ.), Τζιολας, Ντζαβίδας, Μουρελάτος (79' Μπουραζάς), Κούντου, Γεωργουδάκης, Καλιαμπάκας (63' Φελέκης), Σπανος, Αλεξανδράκης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35