social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λύκοι Χαϊδ.: Δύο βήματα από την υπέρβαση!

Λύκοι Χαϊδ.: Δύο βήματα από την υπέρβαση!

Έχει τραβήξει ουκ ολίγες φορές πάνω του τους... προβολείς φέτος ο Άγιος Θωμάς με τα επιτεύγματά του σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αρκετά συχνά απασχολεί το αθηναϊκό κοινό και η Πεύκη, με την αγωνιστική δυναμική της και την -επίσης εξαιρετική- πορεία της στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ.

Το δικό τους ποδοσφαιρικό προφίλ, ωστόσο, «χτίζουν» και οι Λύκοι Χαϊδαρίου με τη συνεπή παρουσία τους στη φετινή σεζόν, η οποία τους φέρνει σήμερα να βρίσκονται... δύο βήματα μακριά από την υπέρβαση (ενδεχομένως να αποδειχθεί αρκετό και το ένα)! Με το σπουδαίο «διπλό» της στην Πεύκη (1-2) το απόγευμα της Κυριακής (27/3), η ομάδα των δυτικών προαστίων κατάφερε να γίνει φαβορί για τη 2η θέση, αφού πλέον διατηρεί την τύχη της στα... πόδια της! Συγκεκριμένα, με δύο νίκες στις ισάριθμες αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν, θα έχει πετύχει να προσπεράσει την Πεύκη και να πάει εκείνη στα μπαράζ ανόδου με τους άλλους τρεις δευτεραθλητές της Κατηγορίας!

Τίποτα, βεβαίως, δεν έχει προκύψει τυχαία για τους ερυθροκίτρινους, όπως μαρτυρούν και οι... αριθμοί! Διατηρώντας τη δική του ευθύνη από τη θέση του προπονητή, ο Βασίλης Γκούμας ανέλαβε την ομάδα μετά την αποχώρηση του Σταύρου Παπαπαναγιώτου, βάζοντας κι εκείνος το δικό του λιθαράκι στην πορεία πρωταθλητισμού που διαγράφεται. Έχοντας πάρει το χρίσμα από τις αρχές του 2022, ο νεαρός τεχνικός έχει οδηγήσει τους Λύκους σε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στους επτά αγώνες που έχουν δώσει σε αυτό το διάστημα, με το αήττητο σερί να «τρέχει» πλέον εδώ και δέκα αγωνιστικές!

Αν τελικώς γίνει η υπέρβαση, θα απαντηθεί από την ίδια την ιστορία σε δύο εβδομάδες. Το μόνο βέβαιο είναι πως, σε κάθε περίπτωση, οι Λύκοι Χαϊδαρίου ήδη αξίζουν το χειροκρότημα και την ανανώριση της ποδοσφαιρικής Αθήνας!

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35