social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δουγιέκος: Παίρνουν εμπειρίες τα παιδιά, θα διεκδικήσουμε την άνοδο!

Δουγιέκος: Παίρνουν εμπειρίες τα παιδιά, θα διεκδικήσουμε την άνοδο!

Η βασική στόχευση του Κεραυνού Πετρούπολης είναι η στελέχωση της πρώτης ομάδας από τα νεαρά παιδιά που αναδεικνύονται μέσα από τη δουλειά που γίνεται στην ακαδημία του συλλόγου.

Είναι ευχής έργον όταν αυτή η στόχευση συνδυάζεται με καλές πορείες και πρωταθλητισμό! Σε αυτό το σημείο βρίσκεται η ομάδα των δυτικών προαστίων που κατάφερε να πανηγυρίσει τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου μέσα από τον 1ο όμιλο της Γ' ΕΠΣΑ και, πλέον, προετοιμάζεται για την πρεμιέρα στη διαδικασία κόντρα στους Ίωνες Π. Φαλήρου το ερχόμενο Σάββατο (2/4). Επ' αφορμή της μετάβασης στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, μίλησε στο Soccerlive o Παναγιώτης Δουγιέκος, που υπηρετεί επί σειρά ετών τον σύλλογο από διάφορα πόστα. Ο τεχνικός διευθυντής του Κεραυνού πραγματοποίησε αρχικά σύντομη αναδρομή στη σεζόν, ενώ παραδέχθηκε πως η προοπτική της ανόδου δεν αφήνει αδιάφορη την ομάδα του.

«Έπαιξαν πάρα πολλά παιδιά φέτος από την ακαδημία μας και αυτός ήταν ο βασικός στόχος της ομάδας. Στηριχθήκαμε σε αυτό το πλάνο, με πρόσθετο στόχο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γινεται. Μέσα από την προσπάθειά τους και από την καθοδήγηση του προπονητή μας, Αλέξη Γκουτσούλα, τα παιδιά κατάφεραν να οδηγήσουν την ομάδα να διεκδικεί την άνοδο μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ! Είναι, άλλωστε, μέρος του στόχου μας, προκειμένου να παίρνουν τα παιδιά παραστάσεις και εμπειρίες» σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Δεν αφήνουμε στην άκρη, ωστόσο, ότι θα θέλαμε να διεκδικήσουμε την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, εφόσον έρθουν τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου με τους Ίωνες. Αν κερδίσουμε, θα αποκτήσουμε περισσότερες πιθανότητες και θα αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε ακόμα περισσότερο. Οποιαδήποτε, όμως, κι αν είναι η εξέλιξη, θα παμε σε όλα τα παιχνίδια με σκοπό να διεκδικήσουμε τη νίκη».

 


Σχετικά άρθρα

Ανέβασε στροφές στην επανάληψη και πήρε τη νίκη η Νέα Ιωνία

ΑΟ Βριλησσιων: Δάνεισε στο Νεοπεντελικό τον Κυριακόπουλο

Έρχονται εκλογές στον Φωστήρα Ηλιούπολης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35