social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καφτάνης: Η επιτυχία της ομάδας δεν αρχίζει και δεν τελειώνει σε κανένα αποτέλεσμα!

Καφτάνης: Η επιτυχία της ομάδας δεν αρχίζει και δεν τελειώνει σε κανένα αποτέλεσμα!

Το παιχνίδι της Κυριακής (3/4) με τον Αστέρα Εξαρχείων είναι ιδιαίτερα καθοριστικό για τον ΑΟ Καλαμακίου, όσον αφορά στην προσπάθεια που γίνεται στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ για κατάκτηση της δεύτερης θέσης και συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων πρέπει τουλάχιστον να αποφύγει την ήττα, για να παραμείνει φαβορί στη μάχη και την τελευταία αγωνιστική. Ωστόσο, η επιτυχία της δεν εξαντλείται σε ένα οποιοδήποτε αποτέλεσμα ή στην επίτευξη της ανόδου! Ο Απόστολος Καφτάνης επαναλαμβάνει τις βασικές επιδιώξεις που υπάρχουν στον σύλλογο, σημειώνοντας ότι προτεραιότητα αποτελεί η ανάδειξη ποδοσφαιριστών, αλλά και η στελέχωση της πρώτης ομάδας από παιδιά της ακαδημίας. «Η δική μας η προσπάθεια και η επιτυχία της ομάδας δεν αρχίζει και δεν τελειώνει σε κανένα αποτέλεσμα! Δική μας επιθυμία είναι η καλή δουλειά και μέσα από αυτή, η ανάδειξη ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες μας. Δεν διστάζουμε, όσο κρίσιμο κι αν είναι ένα παιχνίδι, να χρησιμοποιούμε νεαρά παιδιά και αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή» σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής.

Εστιάζοντας στο «σήμερα» και εν μέσω αγώνων με υψηλό βαθμολογικό ενδιαφέρον, υπογράμμισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει χωρίς άγχος να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν. «Είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα την προηγούμενη εβδομάδα (σ.σ. 0-0 με Άρη Χολαργού), σε ένα παιχνίδι που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε από δικά μας λάθη. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα και προσπαθούμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να φανούμε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι της Κυριακής. Θα πάμε χωρίς κανένα άγχος να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί» σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε: «Σίγουρα είναι κρίσιμος ο αγώνας από βαθμολογικής άποψης. Ο Αστέρας Εξαρχείων είναι μία σοβαρή ομάδα που επίσης θέλει τη νίκη. Ελπίζω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, σε αθλητικά πλαίσια και ο καλύτερος ας κερδίσει».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35