social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κάλεσμα Κολωνού ενόψει Γκυζιακού - «Ελάτε να εμψυχώσουμε την ομάδα»

Κάλεσμα Κολωνού ενόψει Γκυζιακού - «Ελάτε να εμψυχώσουμε την ομάδα»

Το απόγευμα του Σαββάτου (2/4) ο Κολωνός δίνει άλλον έναν κρίσιμο αγώνα στη μάχη του για κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, υποδεχόμενος τον Γκυζιακό στο γήπεδο της «Ακαδημίας Πλάτωνος».

Ενόψει αυτού του παιχνιδιού, που έχει χαρακτήρα τελικού, η ομάδα του Κέντρου θέλησε να απευθύνει κάλεσμα προς τους φίλους της ομάδας, αλλά και τους κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να βρεθούν στις εξέδρες και να εμψυχώσουν τις προσπάθειες του προπονητή και των ποδοσφαιριστών. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Η Ανδρική ομάδα του ιστορικού Συλλόγου μας αντιμετωπίζει εντός έδρας στο γήπεδο μας 'Ακ. Πλάτωνα' το Σάββατο 02-04-2022 και ώρα 16:30 την ομάδα του Γκυζιακού. Η ομάδα μας θα αγωνιστεί για τελευταία φορά εντός έδρας για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β ΕΠΣΑ. Καλούμε όλους του φιλάθλους και κατοίκους της συνοικίας μας να παραβρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου μας και να βοηθήσουν την ομάδα μας στην προσπάθεια που κάνει να πάει στα μπαράζ ανόδου για την Α' Κατηγορία. Ελάτε όλοι μαζί ενωμένοι να εμψυχώσουμε τον προπονητή μας και τους ποδοσφαιριστές μας να κερδίσουμε και να κάνουμε ακόμα ένα βήμα στην προσπάθειά τους για ακόμα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και την είσοδο στα μπαράζ ανόδου. Μόνο ενωμένη η γειτονιά μας θα καταφέρει να ανεβάσει τον Ιστορικό μας Σύλλογο στην Α' Κατηγορία. Σας περιμένουμε όλους και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλη την αποστολή της ομάδας μας για το δύσκολο Σαββατιάτικο αγώνα μας».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35