social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κάλεσμα από Ατρόμητο Μεταμόρφωσης ενόψει Άμιλλας

Κάλεσμα από Ατρόμητο Μεταμόρφωσης ενόψει Άμιλλας

Η στιγμή της ανταμοιβής των κόπων μίας ολόκληρης σεζόν πιθανόν να έχει φτάσει για τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, ο οποίος υποδέχεται την Κυρακή (3/4) την Άμιλλα Περιστερίου και σε περίπτωση νίκης θα «κλειδώσει» την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Οι άνθρωποι του συλλόγου θέλησαν να απευθύνουν κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής, ώστε να δώσει το «παρών» στην εξέδρα του γηπέδου της Μεταμόρφωσης και να ενισχύσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Σάκη Βερούτη. Αναλυτικά:

«Φίλοι του Ατρομήτου,

Την Κυριακή 3 Απριλίου στις 11:00πμ ο Ατρόμητος φιλοξενεί στο γήπεδο της Μεταμόρφωσης την Άμιλλα Περιστερίου, σε έναν αγώνα που ενδέχεται να οριστικοποιηθεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα, μάς χρειάζεται όλους δίπλα της! Ελάτε να ενισχύσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια των αθλητών μας για να ευοδωθούν οι σκληροί κόποι των δυο προηγούμενων χρόνων. Ελάτε να ενισχύσουμε την ομάδα μας σε ένα παιχνίδι γιορτή για την πόλη μας, απέναντι σε έναν αξιόλογο σύλλογο, την Άμιλλα Περιστερίου. Όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε όλους τους αθλητές και στο τέλος βέβαια να είμαστε χαρούμενοι και να γιορτάσουμε την άνοδο του Ατρομήτου μας. Σας περιμένουμε την Κυριακή όλους στο γήπεδο, να είσαι κι εσύ εκεί μαζί μας».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35