social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκησε και χάρηκε στη φιέστα του ο ΓΣ Καισαριανής

Νίκησε και χάρηκε στη φιέστα του ο ΓΣ Καισαριανής

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο ΓΣ Καισαριανής αφού για την προτελευταία αγωνιστική επικράτησε με 1-0 της Κορωνίδας.

Μόλις στο 8' ο Νίκου έκανε το σουτ με τον Ιωαννίδη να μπλοκάρει σταθερά. Στο 16' η Κορωνίδα απείλησε όταν ο προωθημένος Βελέντζας βρέθηκε μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 26' οι ''κιτρινόμαυροι'' έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Λούρμπας έκανε το σουτ μετά τη σέντρα του Γεωργίου με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

Στο 35' ήταν η σειρά του Γκλεζάκου να απειλείσει μετά τη σέντρα του Γεωργίου, ενώ στο 33' η σέντρα σουτ του Μαντούφα πέρασε μόλις άουτ. Στο 35' ο Νίκου έχασε μεγάλη ευκαιρία αφού έκανε το σουτ με τον Ιωαννίδη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 35' ο Γκλεζάκος έκανε το κόρνερ ο Γεωργίου νίκησε τους πάντες στον αέρα όχι όμως και τον Ιωαννίδη που έκανε την απόκρουση του αγώνα διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 40' ο Καράμπελας βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και έπιασε την κεφαλιά μετά το φάουλ του Μαύρου με τη μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ. Στο 42' το σουτ του Μαύρου πέρασε άουτ στην τελευταία φάση του α' μέρους.

Στο 51' ο Γεωργιου έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Γκλεζάκο που έκανε το σουτ με τον Ιωαννίδη να διώχνει σε κορνερ. Στο 53' λύθηκε ο γόρδιος δεσμός όταν ο Νίκου εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπαριαμπάς που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι με σουτ έκανε το 1-0. Στο 72' ο Νίκου έκανε την ατομική ενέργεια και το σουτ με τον Ιωαννίδη να διώχνει. Στο 74' ο Γκίνης έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Μαρίνος Πολυμέρης) Καλαμάρας, Σούλκο, Κοσμίδης, Αλεξίου, Μπαριαμπάς (56' Πεμάι), Αιβάζης, Νίκου (83' Αποστολόπουλος), Τσακλάνος, Γεωργίου (83' Κοκοσούλης)), Γκλεζάκος (56' Χαλιλάι), Λούρμπας (68' Γκίνης).

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Γρηγόρης Ροπόκης) Ιωαννίδης, Λυμπερόπουλος, Μαντούφας, Καράμπελας (81 Βαρβαργιος), Βελέντζας, Κουτσουβέλης, Φλέσσας, Μαύρος, Νένδος, Μούκα (70' Χρηστιδης), Κασνης (58' Παλαιολόγου).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35