social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλο διπλό η Αγία Παρασκευή Ι «Βράζουν» με Κατοίκο στο Χαλάνδρι

Μεγάλο διπλό η Αγία Παρασκευή Ι «Βράζουν» με Κατοίκο στο Χαλάνδρι

Φωτιά... στον όμιλο των μπαράζ έβαλε η Αγία Παρασκευή που απέδρασε με το διπλό από το Χαλάνδρι επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 1-2.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Κωνσταντίνος Κραψίτης που με τα δυο γκολ που πέτυχε στο 39' και 67' χάρισε τη νίκη στους μελανόλευκους όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Κώστα Κατοίκου καθ' όλη τη διάρκεια του ματς.

Στο 12' η Σάντα απείλησε όταν ο Φάρκωνας έστρωσε στον Σταμούλη που έκανε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε στα σώματα των αμυντικών. Στο 14' ο Καταχανάκης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το φάουλ του Καρδάμη. Στο 27' ο Κραψίτης έκανε το σουτ και ο Κατσιούλης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 39' έγινε το 0-1. Ο Μπουτσικάρης με τρομερή κάθετη πάσα βρήκε τον Κραψίτη και ο τελευταίος με μια επαφή έκανε το 0-1. Στο 41' το Χαλάνδρι είχε καλή στιγμή να ισοφαρίσει όμως το σουτ του Σπανού πέρασε μόλις άουτ.

Στο β' μέρος το Χαλάνδρι πίεσε και στο 46' είχε καλή στιγμή με τον Καλιαμπάκα. Στο 53' ισοφάρισε με ετον Σπανό να σουτάρει και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Στο 59' ο Κατσιούλης είχε καλή στιγμή για το 2-1 όμως το σουτ βρήκε σε ετοιμότητα τον Καταχανάκη που έδιωξε κορνερ. Στο 60' ο Σπανός δέχτηκε την πάσα μετά το κόρνερ από τον Καρδάμη και ο πρώτος έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 67' το γήπεδο “Περκίζας” πάγωσε για δεύτερη φορά όταν ο Ψαραδέλης έκανε τη σέντρα ο Κραψίτης βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με σουτ έκανε το 1-2. Στο 71' ο Γαλανόπουλος έκανε την κεφαλιά μετά το φάουλ του Μπουτσικάρη με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στη συνέχεια το Χαλάνδρι πίεσε ζήτησε δυο φορές πέναλτι όμως το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους. Στο 72' για κράτημα στον Κατσιούλη και στο 87' για χέρι αμυντικού.

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Δημήτρης Παπασπύρου) Κατσιούλης Θ., Καρδάμης (90+1' Καρδάμης), Φελέκης, Τζιόλας, Ντζαβίδας, Μουρελάτος (65' Φουκούλης), Γεωργουδάκης, Κούντου, Καλιαμπάκας, Σπανός, Αλεξανδράκης (46' Κατσιούλης Α.).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Ιωσήφ Βενάκης) Καταχανάκης, Κόλλιας, Γαλανόπουλος, Χατζίου, Τριανταφυλλίδης, Σταμούλης, Φάρκωνας (70΄Λαζόπουλος), Πατερίτσας, Ψαραδέλης (90+1 Κούτρος), Μπουτσικάρης, Κραψίτης (90+5' Κουλούρης).


Σχετικά άρθρα

Πέρασε από τα Βριλήσσια η Ανθούπολη και σώθηκε

Μοιρασιά για Χολαργό και Ηφαιστο Περιστερίου

Θέμα soccerlive I Αγία Παρασκευή: Δικός της ο Καλογερας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35