social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανιώνιος Καισαριανής: Αποχαιρετούν οι Ζησόπουλος-Μαστρογιάννης Ι Συγχαίρει ΓΣ Καισαριανής και Αγ. Θωμά

Πανιώνιος Καισαριανής: Αποχαιρετούν οι Ζησόπουλος-Μαστρογιάννης Ι Συγχαίρει ΓΣ Καισαριανής και Αγ. Θωμά

Στον Πανιώνιο Καισαριανής περιμένουν με ανυπομονησία το τελευταίο ματς της χρονιάς με τους Λύκους Χαϊδαρίου προκειμένου να ολοκληρωθεί η χρονιά και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Στις τάξεις του συλλόγου χαρακτηρίζουν το ματς ιδιαίτερα αφού θα είναι το τελευταίο για δυο ποδοσφαιριστές που τίμησαν τα αθηναϊκά γήπεδα τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, για τελευταία φορά -λόγω ηλικίας- θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ οι Θανάσης Ζησόπουλος και Στέργιος Μαστρογιάννης.

Αμφότεροι αποχαιρετούν το αθηναϊκό ποδόσφαιρο και θα είναι ένα ιδιαίτερο ματς τόσο για τον Πανιώνιο όσο και για τους δυο ποδοσφαιριστές. 

Παράλληλα με δήλωση του ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Χατζηλιάς θέλησε να συγχαρεί τον Άγιο Θωμά που κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ καθώς και τον συμπολίτη ΓΣ Καισαριανής που συμμετείχε στον 1ο όμιλο και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στα μεγάλο σαλόνια.

Όσον αφορά τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός αφού στον Πανιώνιο Καισαριανής θέλουν άμεσα να μπουν τα κομμάτια στα παζλ του έμψυχου δυναμικού προκειμένου ο σύλλογος να έχει ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Οι άνθρωποι της ομάδας κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους ενώ τα σχέδια τους θα γίνουν γνωστά λίγες ημέρες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35