social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανέβηκε Β' ΕΠΣΑ το Παγκράτι με «γλυκιά» ήττα από Ίωνες Π. Φαλήρου (4-2)!

Ανέβηκε Β' ΕΠΣΑ το Παγκράτι με «γλυκιά» ήττα από Ίωνες Π. Φαλήρου (4-2)!

Στο γήπεδο «Σ. Αγγελόπουλος» του Π. Φαλήρου γνώρισε ήττα με το ευρύ 4-2 από τους Ίωνες.

Παρ' όλα αυτά, το Παγκράτι πανηγυρίζει ήδη την άνοδό του στη Β' Κατηγορία, αφού στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν η απόστασή του από τον τρίτο της ειδικής κατάταξης στον 1ο όμιλο δεν είναι εφικτό να καλυφθεί! Όσο για τους Ίωνες, χάρη και σε αυτή τη νίκη τους, είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Στα αγωνιστικά της χθεσινής (10/4) αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με σουτ του Ρίζου στο 13' (0-1), με τον Ευγενίδη να φέρνει το ματς στα ίσια με κοντινό σουτ μετά από κόρνερ στο 56' (1-1) και τον Δημητρακόπουλο να ολοκληρώνει την ανατροπή με σουτ στο 61' (2-1). Ο Αρσενίου ισοφάρισε για το Παγκράτι πέντε λεπτά μετά με πλασέ (2-2), όμως ο Φερρατσάκου με σουτ στο 73' και ο Δημόπουλος με πέναλτι στο 81' διαμόρφωσαν το τελικό 4-2.

Διαιτητές: Στεργιώτης, Ματσούκας-Τζέλος

ΙΩΝΕΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ (Βαγγέλης Φωτουλάκης): Ζέζας, Ευγενίδης (83' Αργουδέλης), Κοκιός, Νικήτας, Δημόπουλος, Παπαδόπουλος, Φερρατσάκου, Αράπογλου (70' Γαλάνης), Παππάς (31' Τσουκαλάς), Δημητρακόπουλος, Γκέζος

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Κελαϊδίτης, Μερετσόλιας (24' Σακαλής), Κωνσταντινίδης, Γιούτσος, Βασιλειάδης, Αδάμης, Στεργιόπουλος (65' Τσιαβός), Νάνος (53' Θεοχαρόπουλος), Αρσενίου, Νεζίρι, Ρίζος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35