social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σιλεβίστας: «Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα»

Σιλεβίστας: «Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα»

Διάχυτη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί στις τάξεις του Άρη Πετρούπολης μετά το διπλό κόντρα στην ΑΕ Χαλανδρίου που φέρνει τον ιστορικό σύλλογο να οδηγεί την κούρση των αγώνων μπαράζ έχοντας 9 βαθμούς σε 4 ματς.

Χαρακτηριστικές έιναι και οι δηλώσεις του προπονητη, Γιάννη Σιλεβίστα που στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

"Προετοιμαστηκαμε πολύ καλά όλη τη βδομάδα για ένα ντέρμπι.Ηταν ισορροπημένο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και είχε πολύ τακτική.Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια.Στο ποδόσφαιρο εκτός από τους παίχτες που ξεκινούν στην ενδεκάδα είναι πολύ σημαντικοί και αυτοί που τελειώνουν το ματς.Θελω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, ακολούθησαν το πλάνο μας σε πολύ μεγάλο βαθμό".
Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι η ομάδα θα πρέπει να σκέφτεται τα επόμενα μπαράζ με δεδομένο ότι χρειάζεται μόλις 1 βαθμό σε δυο ματς, ο νεαρός κόουτς πρόσθεσε: "Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει κάτι , πρέπει να συνεχίσουμε ταπεινά τη δουλειά μας ώστε να πάμε και στα επομενα μπαράζ. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα εκ μέρους όλης της ομάδας να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε στο Χαλάνδρι και μας στήριξε. Τον περιμένουμε και στα επόμενα ματς να μας βοηθήσει".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35