social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλαφούζος: «Το Χαλάνδρι θα πετύχει το στόχο του»

Αλαφούζος: «Το Χαλάνδρι θα πετύχει το στόχο του»

Το δικό του σχόλιο αναφορικά με τα δυο ματς που απομένουν έκανε στην ιστοσελίδα μας ο αντιπρόεδρος της ΑΕ Χαλανδρίου, Κώστας Αλαφούζος, μετά την ήττα από τον Α΄ρη Πετρούπολης.

Παρά το άσχημο αποτέλεσμα ο γνωστός επιχειρηματίας εξέφρασε την πίστη του και την βεβαιότητα του ότι η ομάδα του θα τερματίσει στην 2η θέση και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Γ' Εθνική στα προσεχή μπαράζ.

Θυμίζουμε ότι το Χαλάνδρι βρίσκεται με την... πλάτη στον τοίχο έχοντας 4 βαθμούς μετά από 4 ματς και ενώ υποδέχεται τον Χολαργό την Κυριακή και η Αγία Παρασκευή που βρίσκεται στην 2η θεση με 7 βαθμούς φιλοξενείται στην Πετρούπολη.

Αναλυτικά, το σχόλιο του κ. Αλαφούζου

Την Κυριακή το μεσημέρι η ομάδα μας είχε ένα άτυχο αποτέλεσμα που την αφήνει μακριά από το στόχο ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Ακόμη κρατάμε την τύχη στα χέρια μας αφού με δυο νίκες στα ισάριθμα ματς που απομένουν κατακτάμε το στόχο που έχουμε θέσει.

Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές. Εκείνοι έφεραν την ομάδα στην πρώτη θέση κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και εκείνοι θα είναι αυτοί που θα την επαναφέρουν στο δρόμο των επιτυχιών. Γνωρίζουμε τις ικανότητες τους και γι αυτό τους ενσωματώσαμε στο ρόστερ της ΑΕ Χαλανδρίου.

Απομένουν δυο τελικοί και είμαι βέβαιος ότι η ομάδα μας θα είναι η μια από τις δυο που θα βρεθεί στα επόμενα μπαράζ

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ.

Όλοι μαζί ενωμένοι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έχουμε μάθει να παλεύουμε όλη τη χρονιά και να βγαίνουμε νικητές. Οδηγός τα λάθη που έχουμε κάνει αφού πάνω σε αυτά δουλεύουμε και γινόμαστε καλύτεροι. Το Χαλάνδρι θα επιστρέψει και ιδιαίτερα τώρα που απαιτεί υψηλό επαγγελματισμό, συνείδηση και αυτοπεποίθηση.


Σχετικά άρθρα

Πέρασε από το Ίλιον ο Παπάγος και επέστρεψε στα τρίποντα!

Αλμυρός-ΑΟΑΝ: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

Προοδευτική: Επιστροφή Μαλαδάκη, τέλος ο Αταγιάν και επιστράτευση Καλαμάκη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35