social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Άρης Πετρούπολης το πρώτο... εισιτήριο για τα play-off, 2-2 με την Αγία Παρασκευή

Ο Άρης Πετρούπολης το πρώτο... εισιτήριο για τα play-off, 2-2 με την Αγία Παρασκευή

Ιστορικές στιγμές ζει η Πετρούπολη αφού σήμερα το καμάρι της πολης, ο ιστορικός Άρης εξασφάλισε και μαθηματικά την συμμετοχή του στα... δεύτερα play off για την άνοδο στην Γ' Εθνική αφού έμεινε στο 2-2 με την Αγία Παρασκεευή.

Το συγκρότημα του Γιάννη Σιλεβίστα παρότι βρέθηκε με την... πλάτη στο τοίχο στην διαδικασία δεδομένου ότι ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με εντός έδρας ήττα από το Χαλάνδρι, κατάφερε με ένα εκπληκτικό σερί τριών νικών να πάρει το ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στα νέα μπαράζ.

Πρόκειται για μια ικανοποίηση αφού η ομάδα κατακτά και τον δεύτερο στόχο που είχε θέσει, και πλέον αυτό που απομένει είναι να μάθει την Πέμπτη στις 10.00 στα γραφεία της ΕΠΣΑ τον όμιλο και τους αντιπάλους που θα συμμετάσχει. (8/5 ξεκινούν τα νέα μπαράζ).

Όσον αφορά την Αγία Παρασκευή για να είναι εκεινη που θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τους αγώνες μπαράζ θα χρειαστεί την Μεγάλη Τετάρτη να μην χάσει στο τελευτάιο ματς με το Χαλάνδρι.

Σε περίπτωση που οι πράσινοι κερδίσουν θα πάρουν εκείνοι το δεύτερο εισιτήριο.

Όσον αφορά τον αγώνα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0, αφού στο 4' ο Καραδήμας με προβολή έκανε το 1-0 και ο Τσουκαλάς στο 9' διπλασίασε τα τέρματα για τον Άρη.

Η Σάντα μείωσε με το... συνήθη ύποπτο Κραψίτη στο 29'.

Στο β' μέρος ο ίδιος παίκτης έκανε το τελικό 2-2 στο 82'.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Σιλεβίστας) Καλογερόπουλος, Τσερκώνης (76' Σαμαράς), Λεβέντης, Ρέτζο, Λάπας (12' λ.τρ. Τρακόσης), Μπιμάι, Γεραγωτέλλης, Σούφλας (76' Μπριστογιάννης), Καραδήμας (55' Ράπτης), Τσουκαλάς (76' Κορώνης), Αργυρίου.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Ιωσήφ Βενάκης) Καταχανάκης, Κόλλιας, Χατζίου (62' Φειδαίος), Γαλανόπουλος, Τριανταφυλλίδης (46' Μήτσης), Σταμούλης, Λαζόπουλος, Καραγιάννης, Μπόλης, Ψαραδέλης (62' Κούτρος), Κραψίτης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35