social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το Καλαμάκι το τρίποντο στην έναρξη των μπαράζ, ο Ηρακλής τις φωνές!

Το Καλαμάκι το τρίποντο στην έναρξη των μπαράζ, ο Ηρακλής τις φωνές!

 Με το δεξί μπήκε στα μπαράζ ανόδου το Καλαμάκι που επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή Περιστερίου.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΡΑΠΤΗ

Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν ουσιαστικά στην πρώτη καλή φάση στο ματς όταν ο Κοτόπουλος εκμεταλλεύτηκε τη βαθιά μπαλιά που έγινε βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ωραίο δυνατό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 14’. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν περισσότερο και αν δεν ήταν ο Γεωργούσης σε τρεις περιπτώσεις να κρατήσει το μηδέν τότε οι Περιστεριώτες θα είχαν ισοφαρίσει το ματς, Μάλιστα στο 27’ ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Θανόπουλου.
Στο δεύτερο μέρος όμως η εικόνα άλλαξε με το Καλαμάκι να καταφέρνει να κρατάει μακριά από την εστία του τους φιλοξενούμενους και παράλληλα να φτάνει σε δύο περιπτώσεις κοντά στο να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα, αλλά τελικά το 1-0 έμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα.
Σημαντικός αριθμός φιλάθλων βρέθηκε στο γήπεδο αφού 200 με 250 άτομα παρακολούθησαν την αναμέτρηση χωρίς να δημιουργείται κάποιο πρόβλημα.
Διαιτητές: Καλογερόπουλος, Χριστοδούλου, Τσολακίδης
ΚΑΛΑΜΑΚΙ (Απόστολος Καφτάνης): Γεωργούσης, Γαλιατσάτος, Κουκουλιτάκης (64’ Αλεξανδρής), Γιατράς Ι., Γιατράς Π., Λεισός, Κατσιπόδας (90’ Παυλίδης), Αργύρης, Καλλός, Τσατσούλης (86’ Γιανναράκης), Κοτόπουλος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Παπαδιώτης, Δρουγουνάκης, Σφίχτης, Μήτρος, Χαϊδάς (75’ Σιώλος), Σάσσαλος, Βαρδαραμάτος, Μήτρος, Ελεύθερος (63΄Πάσχος), Θανόπουλος (75’ Μαγκίτσας), Γιώτης (63’ Βασιλείου).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35